7 σπουδαία μνημεία αποκτούν ξανά την παλιά τους δόξα με την βοήθεια της τεχνολογίας - Ο Παρθενώνας, η Πυραμίδα του Ήλιου, το Τείχος του Ανδριανού (φωτό)

Ψηφιακό... "λίφτινγκ" στα πασίγνωστα μνημεία που γίνονται GIFs...

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πως ήταν ο Παρθενώνας λίγα χρόνια μετά την κατασκευή του, την περίοδο της πρώτης του δόξας; Ή πως έμοιαζαν άλλα σπουδαία μνημεία πριν οι αιώνες αφήσουν τα σημάδια τους πάνω σε αυτά;

Τα NeoMam Studios έχουν την απάντηση, καθώς παρουσίασαν μία σειρά από GIFs που ετοίμασαν για το Budget Direct, μέσω των οποίων διάσημα μνημεία υφίστανται ψηφιακό... λίφτινγκ και γίνονται... σαν καινούργια!

Ο Παρθενώνας "επιστρέφει" στο 447 π.Χ., οπότε και χτίστηκε, η Πυραμίδα Nohoch Mul - η ψηλότερη πυραμίδα των Μάγια στη χερσόνησο Γιουκατάν και η δεύτερη ψηλότερη πυραμίδα των Μάγια στον κόσμο γυρίζει και εκείνη στις εποχές της πρώτης της δόξας...

Άλλα μνημεία που "αναπαλαιώθηκαν" ψηφιακά μέσω αυτής της άκρως ενδιαφέρουσας διαδικασίας είναι ο Ναός του Δία στην Ιταλία, το Τείχος του Ανδριανού, ο Αρχαιολογικός χώρος του Λούξορ στην Αίγυπτο, η Πυραμίδα του Ήλιου στο Μεξικό και το Area Sacra di Largo Argentina στη Ρώμη.

Τα εντυπωσιακά αυτά μνημεία "ξαναζούν" την πρώτη τους δόξα μέσω της τεχνολογίας και εμείς ταξιδεύουμε στο χρόνο...

Μαγική διαδικασία, δεν βρίσκετε;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ