Η 34χρονη Πρωθυπουργός της Φινλανδίας Sanna Marin παντρεύτηκε τον γοητευτικό σύντροφό της- Είναι μαζί από τα 18 τους, έχουν μια κόρη (φωτό)

Το τρυφερό μήνυμα της 34χρονης πολιτικού στον σύζυγό της...

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το Σάββατο η Φινλανδή Πρωθυπουργός Sanna Marin και ο επί 16 χρόνια σύντροφός της, Markus Raikkonen.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bubu Made Events (@bubumadeevents) on

 

Το ζευγάρι, που έχει αποκτήσει και μία κόρη, την 2,5 ετών σήμερα Emma Amalia, παντρεύτηκε στο Kesäranta, την επίσημη κατοικία της Πρωθυπουργού της Φινλανδίας στο Ελσίνκι, παρουσία 40 καλεσμένων - στενών φίλων και συγγενών, όπως ανακοινώθηκε από το πρωθυπουργικό γραφείο.

 

 

Μάλιστα, η 34χρονη πολιτικός ανέβασε και στον λογαριασμό της στο instagram δύο φωτογραφίες από τον γάμο της, λέγοντας στον σύζυγό της ένα μεγάλο "ευχαριστώ", που είναι πάντα στο πλευρό της. 

 

 

«Είμαι χαρούμενη και ευγνώμων που μοιράζομαι τη ζωή μου με τον άνδρα που αγαπώ... Έχουμε περάσει πολλά μαζί, μοιραστήκαμε χαρές και λύπες και στηρίξαμε ο ένας τον άλλο στα δύσκολα. Έχουμε ζήσει μαζί τα νεανικά μας χρόνια, μεγαλώσαμε και πλέον μεγαλώνουμε μαζί την πολυαγαπημένη μας κόρη. Από όλους τους ανθρώπους, εσύ είσαι ο σωστός για μένα. Σε ευχαριστώ που είσαι στο πλευρό μου» ήταν το τρυφερό μήνυμα της Sanna Marin στον άνδρα της ζωής της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ