Η Gigi Hadid σε στιγμές πάθους με τον πατέρα του παιδιού της – Μαντέψτε ποιος είναι (Φωτό & Βίντεο)

Δείτε τη δημοσίευση της…

Αναμφίβολα διανύουν την πιο υπέροχη περίοδο στη ζωή τους…

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid) στις

 

Η Gigi Hadid περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της, Zayn Malik, περίπου τον Σεπτέμβριο. Η είδηση για την εγκυμοσύνη της κυκλοφόρησε στα τέλη Απριλίου και αργότερα η ίδια το επιβεβαίωσε μιλώντας στην εκπομπή Tonight Show του Τζίμι Φάλον.

 

 

 «Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Προφανώς, ξέρεις, ευχόμαστε να το είχαμε ανακοινώσει με τους δικούς μας όρους, αλλά είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι και ευγνώμονες για τις ευχές και την υποστήριξη όλων, οπότε ευχαριστώ», είχε δηλώσει τότε, αποκαλύπτοντας επίσης πως λόγω των αυξημένων ορμονών «κλαίει κάθε πέντε λεπτά».

 

 

Σε παλαιότερο Instagram Live, είχε εξηγήσει πως ήταν «λιγάκι έγκυος» στη διάρκεια του Μήνα Μόδας φέτος, αλλά ο κόσμος νόμισε απλώς πως έχει βάλει εμφυτεύματα στο πρόσωπο.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@sophia_roe

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid) στις

 

Το λατρεμένο ζευγάρι, έχει κρατήσει γενικά χαμηλό προφίλ σχετικά με τη σχέση τους, ωστόσο, η Gigi Hadid, επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα τρυφερό στιγμιότυπο.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@GigiHadid and @Zayn star on the cover of our August issue! Tap the link in our bio to read the full interview–and pick up your copy on @amazon. Photographed by @inezandvinoodh, styled by @tonnegood.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine) στις

 

 

 

Πιο συγκεκριμένα, ανέβασε μία φωτογραφία που αντάλλασσε ένα τρυφερό φιλί με τον εκλεκτό της καρδιά της ενώ τον αποκαλούσε Baby Daddy στη λεζάντα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

baby daddy ☺️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid) στις

 

Με τον Zayn Malik ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2015.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eid Mubarak guyssssss to all of you! xoxo tpwk #eidmubarak #zaynandgigi #zaynmalik #gigi #zayn #gigihadid #indian #couplegoals #gigihadidnews #gigihadidmother #gigihadidzaynmalik

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη harryandgigi (@itshesdimples) στις

 

 

 

Το ζευγάρι στα χρόνια που μας πέρασαν έχει χωρίσει αρκετές φορές, τα έχει ξαναβρεί άλλες τόσες και πλέον, εκεί που κανείς δεν το περίμενε, εμφανίστηκαν τα νέα του μωρού τους που βρίσκεται καθ’ οδόν.

 

 

Ο Zayn Malik είναι Άγγλος τραγουδιστής. Γεννημένος και μεγαλωμένος στο Μπράντφορντ, στο Δυτικό Γιορκσάιρ της Αγγλίας, ο Malik συμμετείχε σαν σόλο καλλιτέχνης στον Βρετανικό μουσικό διαγωνισμό The X Factor το 2010.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Congratulations are in order for Gigi Hadid and Zayn Malik, who are expecting their first child together! ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη STYLE MONUMENT (@stylemonument) στις

 

Αφού αποκλείστηκε σαν σόλο ερμηνευτής, ο τραγουδιστής επέστρεψε στον διαγωνισμό, μαζί με άλλους τέσσερις διαγωνιζόμενους, για να δημιουργήσουν ένα αγορίστικο συγκρότημα που θα γινόταν γνωστό ως One Direction.

 

 

Ο Zayn Malik έφυγε από το συγκρότημα 25 Μαρτίου του 2015 και υπέγραψε ατομικό συμβόλαιο ως σόλο καλλιτέχνης με την εταιρεία RCA RECORDS. Κατά τα λεγόμενά του, θέλει να ζήσει μια φυσιολογική ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ