Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Μαίρη Χρονοπούλου – Με καρδιολογικά προβλήματα η 87χρονη ηθοποιός (Φωτό)

Ώρες αγωνίας για τη Μαίρη Χρονοπούλου

Δύσκολες ώρες περνά η Μαίρη Χρονοπούλου η οποία νοσηλεύεται τα τελευταία 24ωρα στο νοσοκομείο.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μαίρη Χρονοπούλου ?#vintagegreece #vintage #retro #mairixronopoulou #theater #cinema #movie #legend #greekmovies #actress #greece #instagreece #instavintage

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VintageGreece (@vintagegreece) στις

 

 

 

Η Μαίρη Χρονοπούλου, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα ON time, εισήχθη εσπευσμένα στο καρδιολογικό τμήμα του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου.

 

 

 

 

Όπως αναφέρουν άνθρωποι που είναι κοντά στην ηθοποιό, το οξυγόνο της ήταν πολύ χαμηλό, είχε πρόβλημα στον πνεύμονα, δεν αισθανόταν καθόλου καλά και εισήχθη στο νοσοκομείο.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μια κυρία στα μπουζούκια 1967 #finosfilm #mairixronopoulou #movie #moviestar #mpouzoukia

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ? (@christina_terzi_archive) στις

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?Ο Γιάννης Βούρος,ο σχεδιαστής που έγραψε τη δική του ιστορία και μαζί την ιστορία της ελληνικής μόδας κυρίως ντύνοντας πρωταγωνίστριες του κινηματογράφου όταν δεν έντυνε την καλή κοινωνία των Αθηνών,έφυγε σήμερα,σε ηλικία 96 ετών μετά από νοσηλεία.Ο Γιάννης Βούρος δημιούργησε το εμβληματικό μαύρο φόρεμα της Μαίρης Χρονοπούλου με τη χαρακιά στο στήθος στην κινηματογραφική ταινία «Μια κυρία στα μπουζούκια».Το φόρεμα που δημιούργησε ο σχεδιαστής μόδας κάνοντας μια κίνηση που μεταμόρφωσε το κλασικό μαύρο φόρεμα,από ήρεμη δύναμη της γκαρνταρόμπας σε ένα ρούχο με ακραίο αισθησιασμό,χωρίς να χάνει την κλασική του μορφή. Στο χώρο της ελληνικής μόδας έγραψε ιστορία και μεσουράνησε στα ’60s, που ως ενδυματολόγος είχε ράψει όλα τα κοστούμια της ταινίας «Μια κυρία στα μπουζούκια»,της Μαίρης Χρονοπούλου,καθώς και όλων των κομπάρσων που μετείχαν στην δεξίωση,της ταινία,τότε του η Μαίρη τραγούδησε το «Του αγοριού απέναντι». Ο ίδιος είχε δηλώσει σε συνεντευξή του: «Βεβαίως,θυμάμαι και το φόρεμα της Χρονοπούλου με την μαχαιριά.Στην ιστορία της ταινίας,το φόρεμα αυτό έπρεπε να το βάλλει και η Μάρθα Καραγιάννη.Μου λέει λοιπόν,ο Δαλιανίδης,ότι ήθελε ένα φόρεμα caractère,που να μην κυκλοφορεί πουθενά.Έπρεπε όταν θα το έβλεπε ο Βουτσάς στην Καραγιάννη,να της έλεγε ότι αυτό το φόρεμα το είχε ξαναδεί.Έτσι, προέκυψε η μαχαιριά.Την εποχή εκείνη,δεν υπήρχε τραγουδίστρια ή χορεύτρια, που να μην το είχε αντιγράψει.Πρίν από λίγο καιρό,που είχα πάρει την Χρονοπούλου για της ευχηθώ,μου είπε:“Γιάννη,θέλω μια χάρη από σένα”...“Ότι θέλεις,Μαράκι μου”,της απαντάω...“Θέλω να μου ράψεις το φόρεμα με την μαχαιριά,για να το φοράω όταν θα φεύγω από τον κόσμο”...“Ρε συ,Μαίρη.Εγώ σε πήρα να πούμε χρόνια πολλά και εσύ μου λες μακάβρια πράγματα.Αυτά ποιος τα λογαριάζει;”...“Όχι,”μου λέει “Αυτό το φόρεμα με ανέδειξε και έμεινε στην ιστορία.Το φόρεμα με την μαχαιριά!”».? -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --• #mairixronopoulou? #μαίρηχρονοπούλου? #μαιρουλαμου? #μαιρηχρονοπουλου❤ #μαιρηχρονοπουλου #mairixronopoulou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μαίρη Χρονοπούλου FanPage (@mairi_xronopoulou_fp) στις

 

Η κατάσταση της υγείας της μεγάλης σταρ του ελληνικού κινηματογράφου βελτιώνεται και όλοι ελπίζουν σύντομα να είναι σε θέση να επιστρέψει και πάλι στο σπίτι της στην Παιανία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ