Άντα Λεούση: Έτσι θα κυλήσει το Σαββατοκύριακο για όλα τα ζώδια!

Τα Ζώδια του Σαββατοκύριακου από την αστρολόγο Άντα Λεούση...

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

 

ΚΡΙΟΣ: Ξεχωρίστε αυτά που έχουν  πραγματική αξία από αυτά που νομίζατε ότι έχουν. Επιστρατεύστε τους φίλους σας που θα σας φανούν χρήσιμοι ακόμα και στα συναισθηματικά σας. Γενικώς οι συναναστροφές σας με τους άλλους θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μεγαλύτερη έμπνευση, να μαζέψετε χρήσιμες πληροφορίες και κυρίως να νιώσετε πιο ζωντανοί. Κρατήστε όμορφο το κλίμα με τα άτομα της οικογένειάς σας και στηρίξτε τους σε ότι μπορείτε, καθώς και εκείνοι είναι πρόθυμοι για εσάς. Βελτιώστε τη φυσική σας κατάσταση και υιοθετήστε ένα νέο στυλ που θα εντυπωσιάσει το άτομα του περιβάλλοντός σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η βδομάδα θα σας δώσει τα κίνητρα ίσως και τα μέσα για να λύσετε ένα πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί καιρό τώρα και θα ανακουφιστείτε ψυχολογικά. Οι ελπίδες σας αναπτερώνονται, ενώ το πλανητικό σκηνικό θα φροντίσει να συντηρηθούν τα πιστεύω σας αμετακίνητα. Καινούριες ισορροπίες θα σας ευαισθητοποιήσουν στη συναισθηματική σας ζωή, βγάζοντας στην επιφάνεια τις πραγματικές σας ανάγκες. Όσοι δεσμευμένοι αντιμετωπίσατε το τελευταίο διάστημα δυσκολίες, οι εξελίξεις που συντελούνται τώρα θα είναι για το καλό σας, ενώ δεν αποκλείεται μερικοί από εσάς να θυσιάσετε ένα κομμάτι της αισθηματικής σας ζωής για χάρη της επαγγελματικής σας προόδου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η γοητεία σας θα αυξηθεί σημαντικά και θα γίνεται ολοένα πιο μοιραία και μυστηριώδης. Περιφρουρήστε την ηρεμία σας για να ζήσετε όμορφες στιγμές και αποφύγετε κρίσεις θυμού και συγχύσεις αν θέλετε να συνεχίσετε να γοητεύετε. Εξάλλου, τα νεύρα το μόνο που θα σας προσφέρουν είναι ταλαιπωρία στο στομάχι σας και στην ψυχή σας. Προβείτε σε διαπραγματεύσεις το δεύτερο μισό του μήνα για να τελειώσετε γρήγορα αυτό που επιδιώκετε χωρίς καθυστερήσεις. Υπερασπιστείτε τις θέσεις και τις απόψεις σας σε θέματα οικονομικού συμφέροντος είτε θα έχουν σχέση με το παρόν είτε με το μέλλον.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι προσπάθειες που κάνατε τον τελευταίο καιρό για να πετύχετε, αρχίζουν να καρποφορούν. Θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές και παράλληλα πολλές βελτιώσεις για την καλυτέρευση της προσωπικής και συναισθηματικής σας ζωής. Πρέπει να βρείτε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε σειρά τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις , καθώς οι συνθήκες στον εργασιακό σας χώρο δείχνουν ότι θα αλλάξουν και θα ανοίξουν νέοι δρόμοι σημαντικοί για το μέλλον σας. Ο χαρακτήρας σας θα αρχίσει να μεταμορφώνεται, καθώς θα απαλλαγείτε από αρκετές συναισθηματικές εξαρτήσεις, κοινωνικές προκαταλήψεις και το μυαλό σας θα γίνει περισσότερο γόνιμο και διορατικό.

 

ΛΕΩΝ: Αυξάνεται η δημιουργική και επικοινωνιακή σας διάθεση. Σκόπιμο είναι να κλείσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες και να μην περιμένετε θαύματα αγνοώντας την πραγματικότητα, μόνο και μόνο επειδή είστε ιδεολόγοι και αισιόδοξοι περισσότερο απ’ ότι θα έπρεπε. Δείξτε ελαστικότητα σε διαπραγματεύσεις με άλλους και αν δε σας κοστίζει πολύ υλικά κάντε και κάποιες υποχωρήσεις. Πρέπει να μάθετε πως δεν πρέπει να σας ενοχλούν οι συμβιβασμοί, γιατί είναι απαραίτητοι για να πετύχετε τους σκοπούς σας. Θα καταφέρετε να χειριστείτε καλύτερα τις υποθέσεις σας αλλά και να κερδίσετε ακόμα και τον πιο απαιτητικό συνεργάτη ή αντίπαλό σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιβάλλεται να κάνετε μια πιο οργανωμένη προσπάθεια προσαρμογής στις απαιτήσεις και τους ρυθμούς, ακόμα και αν πρόσωπα του στενού οικογενειακού σας κύκλου, δυσκολεύουν την πορεία της καθημερινότητά σας. Θα έχετε την ευκαιρία να ανανεωθείτε στο εργασιακό σας περιβάλλον. Τα κέρδη που θα αποκομίσετε ή σε πολλές περιπτώσεις οι προτάσεις που θα σας γίνουν θα σας στηρίξουν αρκετά στον εργασιακό σας χώρο. Θυμηθείτε να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας και να σταματήσετε να τον παραμελείτε. Ενδέχεται να ανακαλύψετε μέσα στο κοινωνικό σας περίγυρο το σύντροφο που ζητάτε, οπότε μην αφήσετε προσκλήσεις να πάνε χαμένες.

 

ΖΥΓΟΣ: Μειώνονται τα λάθη και τις αναβολές στα σχέδιά σας, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να κρατηθείτε μακριά από καταστάσεις που περιέχουν ρίσκο ή επικινδυνότητα. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Πλησιάστε το σύντροφο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, δείξτε τους τις προθέσεις σας και αποφύγετε να τους πιέσετε στις δύσκολες καταστάσεις που περνάνε. Μπορεί ακόμα να υπάρχουν υποχρεώσεις και αντικειμενικά εμπόδια που πρέπει να τακτοποιηθούν, αλλά με ένα ουσιαστικό διάλογο πάνω σε άλλη βάση, θα ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στις προσωπικές ή συναισθηματικές σας σχέσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ακόμα και στις πιο περίπλοκες καταστάσεις θα καταφέρετε να βρείτε μια άκρη και να κάνετε μια νέα αρχή. Κάντε το πρώτο βήμα για να προσεγγίσετε αυτούς που εσείς οι ίδιοι απομακρύνατε και ξεπεράστε αναλήθειες που διαιωνίζουν δυσάρεστες καταστάσεις. Θυμηθείτε πως η αλήθεια πολλές φορές είναι προτιμότερη και κάποιες στιγμές απελευθερώνει. Αποφύγετε την υπερβολική ευγένεια εκεί που δεν χρειάζεται και την υπερβολική μαχητικότητα σε ζητήματα που μπορείτε να επιλύσετε ειρηνικά. Έχει έρθει η στιγμή να διευθετηθούν τα σκαμπανεβάσματα που υπάρχουν μέσα στις σχέσεις σας και να προκύψει μια νέα τάξη πραγμάτων.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έχει μεγάλη σημασία να υποστηρίξετε σθεναρά τις θέσεις σας και να προσπαθήσετε να εξασφαλίσετε τα οφέλη που σας αναλογούν, μόνο που πρέπει την ίδια στιγμή να είστε έτοιμοι και για υποχωρήσεις ή για συμβιβασμούς αν χρειαστεί. Ρυθμίστε με έναν καλύτερο τρόπο για εσάς παλιές εκκρεμότητες ή υποχρεώσεις και ότι σχετίζεται με τα ακίνητα ή τα περιουσιακά σας στοιχεία. Θα έχετε βοήθεια ακόμα και από πρόσωπα που δεν υπολογίζατε υπέρ σας και θα εμπνεύσετε τη συμπάθεια από όλους. Ίσως μάλιστα ένα πρόβλημα που θα αντιμετωπίσετε σας ενεργοποιήσει ακόμα πιο έντονα για να ξεδιπλώσετε δυνατότητες που δεν έχετε αξιοποιήσει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σταδιακά πολλά είναι αυτά που μπορούν να γίνουν όπως τα έχετε σκεφτεί. Ο δυναμισμός, η ευστροφία και η διαίσθησή σας θα είναι τα πιο σημαντικά σας ατού μαζί με την τύχη που δε σας εγκαταλείπει σχεδόν ποτέ, για να πετύχετε αυτά που θέλετε. Τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζετε με το σύντροφό σας, πρέπει να τα επιλύσετε με διαλλακτικότητα. Αποφύγετε εκμυστηρεύσεις για την ερωτική σας ζωή σε άτομα που δε γνωρίζετε καλά ή σας έχουν αποδείξει ότι δεν είναι εχέμυθα. Φανείτε ελαστικοί με το σύντροφό σας και μετά πάρτε πρωτοβουλίες για τη σχέση σας, σύμφωνα με το oroskopos.gr.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι καταστάσεις θα εναλλάσσονται, αλλά στην ουσία θα παραμένουν ασαφείς. Πρέπει  να αποκτήσετε αυτοέλεγχο και να βάλετε τα δυνατά σας ώστε οι σκέψεις σας να είναι θετικότερες, αλλά και στη συμπεριφορά σας να είστε πιο γενναιόδωροι. Το δεύτερο μισό του μήνα, η πορεία σας θα είναι πιο θετική στο συναισθηματικό σας τομέα, ακόμα και αν δεν έχουν  κοπάσει εντελώς οι εντάσεις. Θα αισθάνεστε ότι μπορείτε να ελέγξετε καλύτερα τις συναισθηματικές σας εξάρσεις, χωρίς απαραίτητα να εγκαταλείψετε την κοινωνική σας καταξίωση λόγω ενοχών και υποχωρήσεων στη σχέση σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Η διάθεση που θα έχετε να ξεκαθαρίσετε την πορεία σας ανεξάρτητα αν δεν ξέρετε το αποτέλεσμα, θα σας ωθήσει να ζητήσετε από το σύντροφό σας να σας διαβεβαιώσει μέχρι ποιο βαθμό μπορεί να φτάσει η ειλικρινής συμμετοχή του. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε καινούριες γνωριμίες, οι οποίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, αλλά δεν αποκλείεται και σχέσεις του παρελθόντος να επανέρθουν με εξελίξεις που δεν είχατε υπολογίσει. Βάλτε τέλος σε μια ανολοκλήρωτη ερωτική ιστορία ή πάρτε την οριστική απόφαση για μια σχέση που τον τελευταίο καιρό σας έχει προβληματίσει έντονα αν αξίζει τον κόπο να τη συνεχίσετε ή όχι.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ