H Ellen DeGeneres απαντά για πρώτη φορά σε όσα της καταλογίζουν με ένα γράμμα στους συνεργάτες της: Λυπάμαι- Χωρίς εσάς δεν θα είχα τόση επιτυχία (βίντεο)

Συγνώμη από τους συνεργάτες της ζήτησε η γνωστή παρουσιάστρια...

Πολλές είναι οι καταγγελίες πρώην και νυν συνεργατών της Ellen DeGeneres σχετικά με απαξιωτική συμπεριφορά της παρουσιάστριας σε βάρος τους.

Ενώ όπως έγινε γνωστό προ ημερών, η WarnerMedia φέρεται να αποφάσισε να διερευνήσει την υπόθεση των συνθηκών εργασίας στην εκπομπή «The Ellen Show».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ellen Degeneres (@ellen.degeneres08) on

 

Παράλληλα, ο Αυστραλός ραδιοφωνικός παραγωγός Neil Breen αποκάλυψε πως το 2013, όταν συνεργάστηκε με την Ellen, του είχαν δοθεί σαφείς οδηγίες.

 

 

Όπως ανέφερε στην εκπομπή του "4BC Breakfast" ο Breen, οι παραγωγοί του "Ellen Show" του είχαν πει πως «κανείς δεν μιλά στην Ellen. Έτσι δεν της μιλάς, δεν την πλησιάζεις, ούτε καν την κοιτάζεις».

«Δεν ξέρω αν είναι καλός άνθρωπος ή όχι» τόνισε ο Αυστραλός παρουσιαστής, ενώ συμπλήρωσε «Αλλά μπορώ να σας πω με σιγουριά πως οι άνθρωποι που δουλεύουν για εκείνη είναι συνεχώς πολύ προσεκτικοί ώστε να μην κάνουν κάποιο λάθος».

 

 

Διαβάστε επίσης: Άνοιξε ο φάκελος για την Ellen DeGeneres: Οι καταγγελίες για ρατσισμό & απαξιωτική συμπεριφορά σε βάρος συνεργατών της

Η Αμερικανίδα παρουσιάστρια απάντησε για πρώτη φορά σε όσα έχουν ακουστεί για εκείνη με μια επιστολή προς τους συνεργάτες της την οποία δημοσίευσε το "Hollywood Reporter".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ellen Degeneres (@ellen.degeneres08) on

 

«Στην πρώτη μας συνάντηση είχα πει σε όλους ότι το "Ellen DeGeneres Show" θα ήταν ένα χαρούμενο μέρος - κανένας ποτέ δεν θα φώναζε και όλοι θα αντιμετωπίζονταν με σεβασμό. Προφανώς, κάτι άλλαξε και είμαι πολύ απογοητευμένη που συνέβη κάτι τέτοιο... Για αυτό, ζητώ συγνώμη. Όποιος με γνωρίζει, ξέρει ότι αυτό είναι το αντίθετο από αυτά που πιστεύω και από αυτά που ήλπιζα για το show μας» αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή. 

Η Ellen DeGeneres συνεχίζει τονίζοντας πως «δεν θα μπορούσα να έχω αυτή την επιτυχία χωρίς την δική σας συνεισφορά» και πως μαζί με την εταιρεία Warner Bros ξεκίνησαν εσωτερική έρευνα, καθώς και τη λήψη των αναγκαίων μέτρων ώστε να λυθεί το πρόβλημα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ellen DeGeneres (@theellenshow) on

 

«Δεν είχα τη δυνατότητα να ασχολούμαι με τα πάντα και έτσι βασίστηκα στο γεγονός ότι κάποιοι άλλοι θα έκαναν τη δουλειά τους. Προφανώς ορισμένοι δεν την έκαναν» ανέφερε, επίσης, η παρουσιάστρια, συμπληρώνοντας πως θα φροντίσει να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο.

«Έμαθα, επίσης, ότι οι άνθρωποι που εργάζονται μαζί μου και για εμένα μιλούν εκ μέρους μου και δίνουν λανθασμένες εντυπώσεις για εμένα και αυτό θα πρέπει να σταματήσει» τόνισε σε άλλο σημείο της επιστολής η DeGeneres, ενώ δήλωσε περήφανη για τη δουλειά που γίνεται στο show της και την χαρά και τη διασκέδαση που αυτό προσφέρει στον κόσμο.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ellen Degeneres (@ellen.degeneres08) on

 

«Λυπάμαι για όποιον είχε αρνητικές εμπειρίες» τόνισε για ακόμη μία φορά, ενώ συμπλήρωσε πως χάρηκε πως έγιναν γνωστές οι καταγγελίες αυτές για την εκπομπή της, ώστε να λυθούν τα ζητήματα, ενώ ανέφερε ακόμη πως είναι σημαντικό τόσο για την ίδια, όσο και για την Warner Bros, το να «μπορούν να μιλήσουν και να αισθάνονται ασφαλείς να το κάνουν» όσοι έχουν κάτι να πουν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ