Η όμορφη βίλα της Ρένας Βλαχοπούλου στην Κέρκυρα νοικιάζεται σε Airbnb- Η μοναδική ξενάγηση με τον Μάκη Δελαπόρτα & η ανιψιά - φύλακας άγγελός της (βίντεο)

Πριν από πέντε χρόνια η τηλεοπτική κάμερα είχε μπει στη βίλα της ηθοποιού...

Το υπέροχο σπίτι της Ρένας Βλαχοπούλου στην αγαπημένη της Κέρκυρα νοικιάζεται πλέον μέσω Airbnb, όπως αποκάλυψε χθες η εκπομπή "Καλοκαίρι #not" του Open.

16 χρόνια έχουν περάσει από την απώλεια της μεγάλης μας ηθοποιού και πλέον η βίλα της έχει πουληθεί σε εταιρεία, σε στόχο να ενοικιάζεται σε τουρίστες.

Πριν από πέντε χρόνια η κάμερα της εκπομπής "Πρωινό mou" του Mega και ο δημοσιογράφος Χρήστος Νέζος είχαν ξεναγηθεί στο σπίτι της Ρένας Βλαχοπούλου.

Ο καλός της φίλος, Μάκης Δελαπόρτας, είχε μιλήσει στην κάμερα για τις αγαπημένες γωνίες της Ρένας Βλαχοπούλου στο σπίτι της.

Η αείμνηστη ηθοποιός ήταν μια εξαιρετική μαγείρισσα και της άρεσε πολύ να υποδέχεται τους αγαπημένους της φίλους στη βίλα της και να τους περιποιείται η ίδια. 

Παράλληλα, στην κάμερα είχε μιλήσει και η αγαπημένη ανιψιά της Ρένας Βλαχοπούλου, Πόπη, η οποία έζησε μαζί της 13 χρόνια και η ηθοποιός την είχε σαν παιδί της. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ