Η Kendall Jenner παρουσιάζει την σούπερ βίλα της - H 24χρονη πολυεκατομμυριούχος έχει γούστο αλλά & έμπνευση την αδελφή της στην διακόσμηση (φωτό - βίντεο)

Το απίστευτο σπίτι της πανέμορφης Kendall...

Μοντέλο, τηλεπερσόνα και πολυεκατομμυριούχος μόλις στα 24 της, η όμορφη Kendall Jenner, πέρα από μέλος της διάσημης οικογένειας Kandashian, έχει και την δική της σημαντική πορεία, καθώς έχει περπατήσει στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου, φορώντας ρούχα κορυφαίων σχεδιαστών, ενώ έχει φωτογραφηθεί και για τα εξώφυλλα μεγάλων περιοδικών μόδας, όπως η Vogue, το Harper's Bazzar, το GQ και πολλά άλλα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NEW @burberry campaign shot at home by me love you @riccardotisci17 #TBSummerMonogram #ad

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

 

Η ωραία Kendall μένει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο σε μία πολυτελή και άκρως εντυπωσιακή έπαυλη στο Λος Άντζελες, την οποία ανακαίνιζε, για έναν χρόνο περίπου, με την βοήθεια των καλών της φίλων και κορυφαίων διακοσμητών, Kathleen και Tommy Clements και Waldo Fernandez.

Η ίδια ξενάγησε στο υπέροχο σπίτι της το Architectural Digest, δίνοντας σε όλους μας την ευκαιρία να δούμε τους απίστευτους χώρους του.

 

 

Η ίδια πόζαρε και για το εξώφυλλο του περιοδικού, το οποίο δημοσίευσε φωτογραφίες από το πανέμορφο σπίτι της. 

 

 

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης του σπιτιού της άντλησε έμπνευση από την αδελφή της, Kim Kardashian, και τον σύζυγό της, Kanye West.

Ένα από τα πιο αγαπημένα της σημεία στην πολυτελή βίλα της, όπως η ίδια λέει, είναι το μέρος όπου βρίσκεται ένα έργο του Αμερικανού καλλιτέχνη James Turrell, του οποίου είναι μεγάλη θαυμάστρια και τον οποίο γνώρισε από την συνεργασία του με τον Kanye. 

Η εντυπωσιακή βίλα, αξίας περίπου 8,5 εκατ. δολαρίων, προσφέρει γαλήνη στο 24χρονο μοντέλο, που λατρεύει τους γήινους τόνους της και την ηρεμία που αποπνέει. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ