Υπόθεση Μαντλίν: Για δεύτερη μέρα η αστυνομία σκάβει στο περιβόλι του βασικού υπόπτου αναζητώντας το πτώμα της μικρής (φωτό- βίντεο)

Επιχείρηση της γερμανικής αστυνομίας κοντά στο Ανόβερο...

Μια τεράστια αστυνομική επιχείρηση λαμβάνει χώρα, για δεύτερη μέρα, κοντά στο Ανόβερο της Γερμανίας, με τις αρχές να αναζητούν τη σορό της Μαντλίν Μακάν. 

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του "Spiegel", η αστυνομία ερευνά ένα οικόπεδο στην περιοχή της Κάτω Σαξονίας, με την έρευνα να σχετίζεται, όπως δήλωσε η Εισαγγελία του Braunschweig χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, με την υπόθεση της Μαντλίν. 

Σύμφωνα με το τοπικό "Hannoversche Allgemeine Zeitung", τα δέντρα έχουν κοπεί στη συγκεκριμένη ιδιοκτησία και η περιοχή έχει καθαριστεί, ενώ στο οικόπεδο εργάζεται και ένας εκσκαφέας.

Διαβάστε επίσης: Εξαφάνιση Μαντλίν: 8.000 αντικείμενα που ανήκαν σε παιδιά βρέθηκαν στον κήπο του Γερμανού βασικού υπόπτου για τη δολοφονία της (φωτό - βίντεο)

Από τις αρχές Ιουνίου, Γερμανοί Εισαγγελείς ανακοίνωσαν πως θεωρούν βασικό ύποπτο για τον φόνο του μικρού κοριτσιού έναν 43χρονο ομοεθνή τους, ο οποίος βρίσκεται στην φυλακή για σεξουαλικές επιθέσεις.

Πρόκειται για τον Christian B., ο οποίος ζούσε στην Πορτογαλία το καλοκαίρι του 2007, όταν το 3χρονο κοριτσάκι εξαφανίστηκε από το θέρετρο Praia De Luz, όπου έκανε διακοπές μαζί με τους γονείς του.

Να σημειωθεί πως το κορίτσι θεωρείται νεκρό από τις γερμανικές αρχές, οπότε ο βασικός ύποπτος, ο οποίος κρατείται στη φυλακή του Σλέσβιχ-Χόλσταϊν μετά από καταδίκη 7 ετών για τον βιασμό 86χρονης, ερευνάται για τη δολοφονία του παιδιού. 

Διαβάστε επίσης: Υπόθεση Μαντλίν: Ο 43χρονος Γερμανός βασικός ύποπτος αποφυλακίζεται εντός των ημερών; Σάλος για παραλείψεις στην Πορτογαλία (φωτό - βίντεο)

Το πτώμα της μικρής Μαντλίν δεν έχει βρεθεί προς το παρόν, ενώ ο 43χρονος παιδόφιλος συνεχίζει να αρνείται τις κατηγορίες. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ