Άντα Λεούση: Ποια ζώδια θα δυσκολευτούν; - Τι πρέπει να προσέξεις σήμερα;

Ημερήσιες προβλέψεις...

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

 

ΚΡΙΟΣ: Ζητήστε τη βοήθεια του συντρόφου σας για να αποφορτιστείτε από τα δικά σας προβλήματα. Για να θεραπευτούν τα τραύματα στην εμπιστοσύνη του, χρειάζονται προσπάθειες από την πλευρά σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Ποτέ μην υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε να τα κάνετε πραγματικότητα. Με τον ενθουσιασμό σας θα μπορέσετε να δείτε κάποιες νέες προοπτικές στη δουλειά σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δώστε παραπάνω χρόνο στον εαυτό σας για να μπορέσει να καλύψει τις βασικές του ανάγκες. Μην επιτρέπετε να σας αναβάλουν οι άλλοι τα σχέδια που έχετε προγραμματισμένα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι επιθυμίες σας ξεπερνούν την αχαλίνωτη φαντασία σας και θα πρέπει να σκεφτείτε πιο γήινα. Μην κρύβετε τα αισθήματά σας και μην πηγαίνετε συνέχεια κόντρα.

 

ΛΕΩΝ: Αποδεχθείτε λάθη και αδυναμίες, ώστε οι σχέσεις σας να ισορροπήσουν. Μη ρίχνετε τις ευθύνες στους άλλους, ειδικά όταν φταίτε και εσείς.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάντε μια μικρή απόδραση από τη μιζέρια και περάστε όπως εσείς επιθυμείτε. Εξισορροπήστε το συναίσθημα με τη λογική, για να μπορέσετε να είστε φυσιολογικοί στις ενέργειές σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Διατηρήστε χαμηλούς τόνους για να μη γίνει η σχέση σας πεδίο μάχης. Όσο και αν σας ξενίζει η λέξη, το παν για να κρατηθεί είναι η αυτοπειθαρχία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καθίστε σκεφτείτε και συνειδητοποιήστε επιτέλους τι στ’ αλήθεια θέλετε από τη ζωή σας. Απέναντι σε όλους αυτούς που σας επιβουλεύονται πρέπει να μάθετε να λειτουργείτε αμυντικά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δουλέψτε αποκλειστικά με τους τομείς της ζωής σας που τον τελευταίο καιρό έχουν υποστεί τις μεγαλύτερες απώλειες. Πρέπει να ανταποκριθείτε στις σημερινές προκλήσεις που σήμερα θα είναι πολλές.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να μην παρεξηγηθείτε από τους συνεργάτες σας, φροντίστε να είστε πιο ξεκάθαροι στις επιλογές σας. Το παρασκήνιο που θα αποκαλυφθεί θα σας φανεί περίεργο που δεν το είχατε καταλάβει τόσο καιρό, σύμφωνα με το oroskopos.gr.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι έξοδοι με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα κάνουν καλό και σας και σας ανανεώνουν. Κάντε την αυτοκριτική σας για να μπορέσετε να εξαλείψετε αυτά που ενοχλούν τους γύρω σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Για να μπορείτε να ξεγλιστράτε όταν σας στριμώχνουν, φροντίστε να έχετε πάντα δικλίδες ασφαλείας. Για να μάθετε διαφορετικά πράγματα τολμήστε να ασχοληθείτε με νέα ενδιαφέροντα.

 

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ