Ο Κωστής Χατζηδάκης ευτυχισμένος με τη σύζυγό του, Καλλιόπη & τον γιο του – Παιχνίδια στη θάλασσα & το πρώτο μπάνιο του μικρού (Φωτό)

Δείτε τη δημοσίευση του…

Μπορεί οι υποχρεώσεις στο υπουργείο να είναι αρκετές, ωστόσο ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας και αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, βρήκε λίγο χρόνο για οικογενειακές στιγμές στη θάλασσα.

 

 

Ο υπουργός μαζί με την σύζυγό του Καλλιόπη Καλαϊτζή και τον γιο τους Γιάννη, απήλαυσαν ένα χαλαρό μπάνιο σε μία από τις όμορφες παραλίες της χώρας μας.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Από τη Μάνδρα, από τον τόπο της τραγωδίας στέλνουμε το μήνυμα ότι το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας δεν ανέχεται την αυθαιρεσία. Προχωρούμε στην κατεδάφιση αρκετών αυθαιρέτων με τελεσίδικα πρωτόκολλα κατεδάφισης. Τάξη θα μπει και στο Μάτι, στον άλλο τόπο της τραγωδίας. Εκεί θα γκρεμιστούν πάνω από 140 σπίτια και θα γκρεμιστούν και 340 μάντρες και άλλες κατασκευές. Σε όλη την Ελλάδα το πρόγραμμά μας είναι να γκρεμιστούν 1.108 αυθαίρετα τους επόμενους μήνες. Εστειλα πριν ένα μήνα περίπου και σχετική επιστολή στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις. Σε αυτά τα ζητήματα δεν θα κάνουμε εκπτώσεις. Ιδιαίτερα όταν μιλάμε για αυθαίρετα σε δάση, σε αιγιαλούς, σε παραλίες. Δεν θα συμβιβαστούμε με την αυθαιρεσία. Είναι θέμα νομιμότητας, είναι θέμα ποιότητας ζωής!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostis Hatzidakis (@kostis_hatzidakis) στις

 

Μάλιστα, ο κ. Χατζηδάκης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα στιγμιότυπο από τις καλοκαιρινές του αποδράσεις.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Στη θάλασσα με τον καπετάνιο τον μεγάλο, τον Γιάννη Χατζηδάκη! #family #familymoments #greeksummer #greece #sea

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostis Hatzidakis (@kostis_hatzidakis) στις

 

 

«Στη θάλασσα με τον καπετάνιο τον μεγάλο, τον Γιάννη Χατζηδάκη!», έγραψε χαρακτηριστικά ως λεζάντα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ