Τα κορίτσια στη Νάουσα: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή & Μαριέττα Χρουσαλά μαζί σε ladies night out (Φωτό)

Δείτε τη δημοσίευση της…

Εδώ και αρκετές μέρες, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Τα χρώματα του δειλινού είναι τα πιο όμορφα ... Τα παιδάκια μου λατρεύουν τις χήνες και τα παπάκια! Παίρνουμε ψωμάκι από το σπίτι και τα ταΐζουμε! ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) στις

Ωστόσο, όλες αυτές τις μέρες η όμορφη παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργή στα social media, καθώς μοιράζεται πολλές από τις ξέγνοιαστες στιγμές της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Τη Δευτέρα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχοντας καλή συντροφιά και φόντο την υπέροχη θάλασσα απόλαυσε μία υπέροχη βραδιά.

 

Η οικοδέσποινα του Happy Day παραθερίζει το τελευταίο διάστημα στην Πάρο και όπως φαίνεται είχε τη χαρά να ανταμώσουν οι δρόμοι της με της Μαριέττας Χρουσαλά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#summergiveaway Ανακάλυψε την απόλυτη σειρά αντηλιακών DARLING αποκλειστικά στην Ελλάδα στο Ιn Beauty Pharma. Μοναδικά προϊόντα αντηλιακής προστασίας, ενεργοποίησης μαυρίσματος και φροντίδας για μετά τον ήλιο, που παρέχουν προστασία ευρέος φάσματος από τις ακτίνες UVA/UVB. Οι προηγμένες φόρμουλες των DARLING έχουν στην σύνθεση τους αντιοξειδωτική βιταμίνη E που συμβάλλει στην επιβράδυνση της φωτογήρασης και φυσικά ενεργά συστατικά για πλούσια ενυδάτωση. Έχουν ανάλαφρες υφές, δεν κολλάνε, δεν αφήνουν λευκά υπολείμματα ή ίχνη λιπαρότητας.Το ακαταμάχητο άρωμα Monoi de Tahiti θα ξυπνήσει την καλοκαιρινή σου διάθεση ενώ οι minimal, πολυτελείς συσκευασίες τους θα κερδίσουν σίγουρα την πρώτη θέση στο νεσεσέρ σου! Κάνε like, follow @inbeautypharma και τρεις τυχερές θα κερδίσουν από δύο υπέροχα προϊόντα της σειράς!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) στις

Σε φωτογραφία που δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, οι δύο τους μαζί με καλή τους φίλη και τις οικογένειές τους απόλαυσαν το δείπνο τους σε παραδοσιακή ταβέρνα του νησιού.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Night out! ❤️#friends&family #limelight

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) στις

 

“Night out #friends&family #limelight”, έγραψε ως λεζάντα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ