Η Melania αλλάζει τελείως τους κήπους του Λευκού Οίκου παράλληλα με την στυλίστριά της - Επιλέγει πλέον σοφιστικέ κοστούμια & αυστηρά ταγιέρ (φωτό)

Πολλές είναι οι αλλαγές για την Πρώτη Κυρία της Αμερικής το τελευταίο διάστημα...

Όπως ανακοίνωσε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Melania Trump, σκοπεύει να αναδιαμορφώσει τελείως τους θρυλικούς κήπους Rose Garden του Λευκού Οίκου.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus) on

 

Πρόκειται για τον εντυπωσιακό κήπο που βρίσκεται ακριβώς έξω από το Οβάλ Γραφείο και ο οποίος χρησιμοποιείται για ειδικές τελετές και για τους χαιρετισμούς διακεκριμένων επισκεπτών.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus) on

 

Να σημειωθεί πως οι κήποι τους Λευκού Οίκου περιλαμβάνουν, επίσης, γήπεδα τένις και γκολφ, πισίνα και διαδρομή για τζόκινγκ.

 

 

Η Melania Trump προσέλαβε, λοιπόν, ειδικούς designers, με εμπειρία και γνώσεις στην αναδιαμόρφωση κήπων, ώστε να αλλάξει - για πρώτη φορά στην ιστορία - τον εξωτερικό χώρο του Λευκού Οίκου, με στόχο «να διατηρηθεί η ιστορία και η ομορφιά του για τις επόμενες γενιές». 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus) on

 

Όπως βλέπουμε το τελευταίο διάστημα, η Πρώτη Κυρία - εν όψει ίσως και των Προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου - επιχειρεί πολλές αλλαγές, ανάμεσα σε αυτές και την αλλαγή του στυλ της.

 

 

Η Melania έχει κάνει στροφή 180 μοιρών στις ενδυματολογικές της επιλογές, εδώ και έναν περίπου μήνα, έχοντας πλέον ξεφύγει από το look του supermodel και πια φορά σοφιστικέ κοστούμια, αυστηρά ταγιέρ, ενώ έχει "εγκαταλείψει" τα αγαπημένα της δωδεκάποντα για πιο χαμηλά τακούνια και κομψές μπαλαρίνες.

Διαβάστε επίσης: H Melania με ύφος... CEO μεγάλης εταιρείας σε σύσκεψη - Η αλλαγή του στυλ από supermodel σε ταπεινή κυρία (φωτό)

 

Υιοθετώντας, λοιπόν, το στυλ της business woman, η 50χρονη σύζυγος του Trump, στην πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της επέλεξε ένα αυστηρό και κομψότατο σκούρο μπλε κοστούμι με λευκές λεπτομέρειες.

 

 

Τα κοσμήματα και το μακιγιάζ της ήταν διακριτικά, ενώ είχε τα μαλλιά της χτενισμένα στο αγαπημένο της στυλ, με ελαφριά μπούκλα και χωρίστρα στο πλάι.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ