50 χρονών έγινε η Έλλη Κοκκίνου & το γλέντησε με τεράστια τούρτα, μπαλόνια & καλούς φίλους (Φωτό)

Δείτε τις φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων της…

Είναι κάποιοι καλλιτέχνες που έχουν αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι τους στον χώρο της μουσικής. Ένας από αυτούς ακριβώς τους ανθρώπους είναι η Έλλη Κοκκίνου.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?☀️?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elli Kokkinou (@ellikokkinou) στις

 

Στην 5η δεκαετία της ζωής της μπήκε η λατρεμένη σταρ και το γιόρτασε με ένα μεγάλο πάρτυ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Floral Mood ? #Saturday #KalyteraDenGinetai #Backstage

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elli Kokkinou (@ellikokkinou) στις

 

Η τραγουδίστρια χόρεψε, γλέντησε μέχρι το πρωί και μαζί της και όλοι οι φίλοι και συνάδελφοί της.

 

 

Η Έλλη, φορώντας ένα εντυπωσιακό τιρκουάζ σλιπ φόρεμα δέχθηκε με χαμόγελο και κέφι τις ευχές και την αγάπη των φίλων της και έσβησε τα κεράκια της μαγευτικής τούρτας της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Από τις μεγαλύτερες αξίες της ζωής είναι η φιλία! Οι ανιδιοτελείς φίλοι, οι παλιοί, οι νέοι, οι παντοτινοί! Οι φίλοι που αγαπούν, που θυμώνουν, που συγχωρούν, που είναι δίπλα σου, που σε ακούν ,που ξέρουν τα καλά και τα στραβά σου, που είναι μαζί σου στις χαρές και στις λύπες σου! Αυτούς τους φίλους να έχετε στη ζωή σας και τέτοιοι φίλοι να είστε! Είμαι πολύ τυχερή που έχω αρκετούς φίλους εδώ και 22 χρόνια αλλά και νέους που δημιουργούμε την διαδρομή μας... Σας ευχαριστώ για την υπέροχη έκπληξη και την αγάπη σας ❤️ Κι εσείς που λείπατε γιατί οι συνθήκες δεν το επέτρεπαν, ήσασταν μαζί μας νοερά αλλά και στο βίντεο που έφτιαξε η υπέροχη μου @myrtomathiou Σας ευχαριστώ για τα υπέροχα μηνύματα σας και τις αμέτρητες ευχές που έχω διαβάσει στο inbox μου! Special thanks @myrtomathiou @manosmagiatis @soldatos_giannis ?❤️?? #Birthday #Elli #50

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elli Kokkinou (@ellikokkinou) στις

 

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε μερικά instastories από το πάρτι γενεθλίων της και όπως θα δείτε, πάνω στην εντυπωσιακή τούρτα της υπήρχαν τα κεράκια με τον αριθμό πενήντα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????? 50?? ???????? ????? ? ______________________________________________ #birthdaygirl #birthdayparty #surpsiseparty #50thbirthday #happy #loveu

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⒺⒾⓇⒾⓃⒾ ⓀⓄⓉⓈⒶⓀⒾ (@eirinikotsaki) στις

 

Ανάμεσα στους διάσημους που έδωσαν το παρών στα γενέθλια της αγαπημένης τους φίλης είδαμε τη Δέσποινα Καμπούρη, την Τζένη Μπότση και την Έλενα Γαλίφα.

 

 

Χαρούμενα γενέθλια…

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ