Βασιλιάδες in love: Η Ματθίλδη & ο Φίλιππος ήρθαν δημόσια "πολύ κοντά" (φωτό)

Και οι Βασιλιάδες έχουν ψυχή!

Μπορεί να είναι Βασιλιάδες, όμως αυτό δεν τους εμποδίζει να έρχονται κοντά ακόμη και δημοσίως!

Ο λόγος για τον Βασιλιά Φίλιππο του Βελγίου και την σύζυγό του, Βασίλισσα Ματθίλδη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HM The Queen of the Belgians (@queen.mathilde) on

Πριν από λίγο καιρό το βασιλικό ζεύγος, μαζί με τα τέσσερα παιδιά του και τους γονείς του Φίλιππου, τον πρώην Βασιλιά της χώρας, Αλβέρτο και την Βασίλισσα Πάολα επισκέφθηκαν την περιοχή του Bouillon και το διάσημο αξιοθέατρο "Le Tombeau du Geant".

Διαβάστε επίσης: Ο πρώην Βασιλιάς του Βελγίου Αλβέρτος & η Βασίλισσα Πάολα & οι σημερινοί Βασιλιάδες Φίλιππος & Ματθίλδη με τους 4 πρίγκιπές τους (φωτό)

Σε αυτή τη δημόσια εμφάνιση, λοιπόν, ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα του Βελγίου, που φαίνεται πως είναι ακόμη ερωτευμένοι μετά από 21 χρόνια γάμου και 4 παιδιά, είχαν ένα τρυφερό ενσταντανέ και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε.

Να σημειωθεί πως η βασιλική οικογένεια του Βελγίου έχει επιλέξει μια πιο χαλαρή στάση, ακόμα και στις δημόσιες εμφανίσεις της και δεν ακολουθεί το πρωτόκολλο τόσο πιστά όσο, για παράδειγμα, η βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας.

Και όπως φαίνεται αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είναι πιο ευτυχισμένοι και ευδιάθετοι!

Συχνά, η εθιμοτυπία τείνει να υπερτερεί της ευτυχίας, με αποτέλεσμα να υπάρχουν προβλήματα στην ιδιωτική ζωή των μελών των βασιλικών οικογενειών - πρόσφατο παράδειγμα, άλλωστε, αποτελούν ο Harry και η Meghan που δεν άντεξαν όλο αυτό το "βάρος" του πρωτοκόλλου και επέλεξαν να παραιτηθούν από τα πριγκιπικά τους καθήκοντα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ