Υπόθεση 34χρονης με βιτριόλι: Η κατηγορούμενη αναζητούσε περούκες 10 μέρες πριν την επίθεση - Όσα αποκάλυψαν το λαπ τοπ & το κινητό της (βίντεο)

Οι ερευνητές των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. κατάφεραν να ανασύρουν στοιχεία που, σύμφωνα με τις πληροφορίες, "δένουν" την κατηγορία κατά της 35χρονης. 

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη στην Καλλιθέα.

Όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, το δεύτερο κινητό και το λαπ τοπ της φερόμενης ως δράστιδος της επίθεσης αναμένεται να αποκαλύψουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικα΄με τα όσα συνέβησαν.

Οι ερευνητές των εγκληματολογικών εργαστηρίων της Ελληνικής Αστυνομίας κατάφεραν να ανασύρουν στοιχεία που, σύμφωνα με τις πληροφορίες, "δένουν" την κατηγορία.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Απόστολος Λύτρας, δήλωσε πως «από αυτό προκύπτει αν κάποιος εν γνώσει του ή όχι την προμήθευσε με το καυστικό υγρό και κάτω από ποιες προϋποθέσεις». 

 

Οι ειδικοί της ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται πως κατάφεραν να επαναφέρουν όλα όσα είχε διαγράψει η 35χρονη από το λάπτοπ και το κινητό της, λίγες ημέρες πριν από τη σύλληψή της.

Από τις συσκευές προέκυψαν νέα στοιχεία σχετικά με το ποιος προμήθευσε την 35χρονη με το βιτριόλι, αλλά και το αν υπήρχαν άνθρωποι που την βοήθησαν, έστω και εν αγνοία τους.

Παράλληλα, η 35χρονη φέρεται να είχε προχωρήσει στην αναζήτηση περούκας κατά την περίοδο 6 με 9 Μαΐου - 10 ημέρες, δηλαδή, περίπου πριν την επίθεση.

Τα στοιχεία πρόκειται να γνωστοποιηθούν στον Ανακριτή μέσα στις επόμενες ημέρες, την ώρα που η 34χρονη συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, ενώ μέσα στην εβδομάδα αυτή πρόκειται να υποβληθεί στο έβδομο, κατά σειρά, χειρουργείο για την αποκατάσταση του προσώπου τηε. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ