Άντα Λεούση: Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; - Δείτε τις προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια!

Ποιοι θα δυσκολευτούν; 

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

 

ΚΡΙΟΣ: Όλα θα πάνε πολύ καλύτερα, εάν αφήσετε τον ενθουσιασμό σας να πάρει τον πρώτο ρόλο. Λύστε οικογενειακές υποθέσεις που αφορούν περιουσιακά θέματα, πριν φτάσουν στο απροχώρητο.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μη διασκορπίζετε τις δημιουργικές σας δυνάμεις εδώ και εκεί, γιατί θα τις χρειαστείτε. Υπάρχουν ακόμη περιθώρια για αναβάθμιση, οπότε μη διστάσετε να προβείτε σε αλλαγές.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η σημερινή μέρα θα σας δώσει την ευκαιρία να βάλετε μια τάξη στη ζωή σας και να συνειδητοποιήσετε τι σας λείπει ακόμα για να είστε απόλυτα ικανοποιημένοι.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μέχρι στιγμής το πρόβλημά σας ήταν η αναβλητικότητα και οι ανατροπές που εμφανίζονταν συχνά στην καθημερινότητά σας, επομένως ήταν δικαιολογημένο το άγχος σας.

 

ΛΕΩΝ: Πρέπει να διατηρήσετε τη σταθερότητά σας, αλλά να αποβάλετε το πείσμα σας που είναι ανασταλτικός παράγοντας, καθώς σας κάνει να μην ακούτε κανέναν εκτός από τον εαυτό σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να μην επαναλαμβάνεστε στα ίδια και στα ίδια και πνίγεστε στις υλικές υποχρεώσεις, οργανωθείτε, γίνετε πρωτοποριακοί και θα έχετε μεγάλες επιτυχίες.

 

ΖΥΓΟΣ: Καινούρια πρόσωπα έρχονται κοντά σας και αυξάνετε η κοινωνικότητά σας με νέες γνωριμίες που στην αρχή τους δε θα δείτε το τι μπορούν να σας προσφέρουν στο μέλλον.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στις αποφάσεις που θα πάρετε, γιατί υ υπερβολή θα είναι κάτι που θα χαρακτηρίζει τις περισσότερες κινήσεις σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αλλάζετε γνώμη αναλόγως τα κέφια σας και προπαντός μην επηρεάζεστε από τις απόψεις των άλλων ακόμα και αν τους έχετε ανάγκη, γιατί κινδυνεύετε να κριθείτε αναξιόπιστοι.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Υπάρχει και το ενδεχόμενο να εισπράξετε χρήματα που σας χρωστούν από παλιά και δε σας έχουν επιστρέψει ή μέχρι και χρήματα που δεν περιμένατε να εισπράξετε, σύμφωνα με το oroskopos.gr.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η μάχη για τα συμφέροντα και την επικράτηση, ο ανταγωνισμός και οι ανακατατάξεις θα είναι αρκετά έντονες, όμως, η τύχη δε σας εγκαταλείπει.

 

ΙΧΘΥΣ: Η σεξουαλική σας διάθεση θα είναι ενισχυμένη, αλλά φαίνεται πως η ευχαρίστηση που θα παίρνετε δε θα μπορεί να αγγίζει ταυτόχρονα την καρδιά και το μυαλό σας.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ