Αδελφή Naya Rivera: Ποτέ δεν ήξερα πως με το να σε χάσω, θα έβρισκα τόσο πολύ εσένα στον εαυτό μου - Ήμασταν εντελώς διαφορετικές αλλά & ίδιες (Φωτό & Βίντεο)

"Θα σε αγαπώ για πάντα και μου λείπεις κάθε στιγμή της ζωής μου"

Στις 8 Ιουλίου έφυγε από τη ζωή η Naya Rivera, η «Santana» από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Glee», συγκλονίζοντας την κοινή γνώμη με τον πνιγμό της στη λίμνη Πιρού των ΗΠΑ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It's going to be hot today!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Naya Rivera (@nayarivera) στις

 

Το δικό της «αντίο» είπε η Nickayla Rivera στην ταλαντούχα ηθοποιό και αδερφή της, μέσω των social media.

«Αδερφή μου,

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Werk week

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Naya Rivera (@nayarivera) στις

 

Δεν έχω λόγια να περιγράψω την αγάπη που σου έχω. Δίπλα-δίπλα ή μίλια μακριά, η σύνδεσή μας είναι απέραντη. Ο δεσμός μας δεν σπάει. Ήμασταν εντελώς διαφορετικές, όμως ταυτόχρονα και ίδιες. Το ying στο yang μου. Ποτέ δεν ήξερα πως με το να σε χάσω, θα έβρισκα τόσο πολύ εσένα στον εαυτό μου.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

winter baby ❄️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Naya Rivera (@nayarivera) στις

 

Ποτέ μου δεν γνώρισα τη ζωή χωρίς εσένα μέσα της και ακόμη δεν μπορώ να τη διανοηθώ. Ο κόσμος μου γύρισε πάνω-κάτω. Όμως μέσα από όλα αυτά, όλα όσα ήμασταν, συνεχίζουμε να είμαστε. Πάντα θα σε κοιτώ με τα ίδια μάτια που κοιτούσα όταν ήμουν μικρή.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Casually queenin

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Naya Rivera (@nayarivera) στις

 

Θα σε αγαπώ για πάντα και μου λείπεις κάθε στιγμή της ζωής μου».

 

 

Το χρονικό της τραγωδίας

Η Νάγια Ριβέρα δηλώθηκε επίσημα ως αγνοούμενη την Παρασκευή 10 Ιουλίου έπειτα από ατύχημα που είχε στη λίμνη Πιρού στην Καλιφόρνια, σε βάρκα που επέβαινε μαζί με τον γιο της.

 

 

Όπως ανέφερε η Αστυνομία της επαρχίας Βεντούρα, στις 09:30 το πρωί τοπική ώρα άρχισαν έρευνες για πιθανό πνιγμό ατόμου στη λίμνη, ενώ αργότερα ταυτοποίησαν την αγνοούμενη ως την 33χρονη ηθοποιό, ενώ ο 4χρονος γιος της εντοπίστηκε μόνος του στη βάρκα.

 

 

Το παιδί, που βρέθηκε με το σωσίβιό του και αποκοιμισμένο στη βάρκα, δήλωσε στις Αρχές ότι η μητέρα του έπεσε στη λίμνη να κολυμπήσει και έκτοτε είναι άφαντη. Σύμφωνα με το CBS, στις έρευνες συμμετείχαν ελικόπτερα, drones και ομάδα καταδύσεων.

 

 

Η σορός της βρέθηκε τελικά το βράδυ της Δευτέρας 13 Ιουλίου (ώρα Ελλάδος). Οι αρχές επιβεβαίωσαν την αρχική τους εκτίμηση, τονίζοντας ότι δεν εντοπίστηκαν ίχνη πάλης ή αυτοκτονίας, πράγμα που επιβεβαίωσε εντέλει και το πόρισμα του ιατροδικαστή που κάνει λόγο για πνιγμό.

 

 

Ποια ήταν η Νάγια Ριβέρα

Η Rivera ξεκίνησε την καριέρα της ως 4χρονη στην κωμική σειρά CBS “The Royal Family” και έκανε εμφανίσεις σε διάφορες σειρές όπως "The Fresh Prince of Bel-Air", "Family Matters" και "Baywatch".

 

 

 

Έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά "Glee" του Fox, όπου συμμετείχε από το 2009 έως το 2015, υποδυόμενη τη μαζορέτα Santana Lopez.

 

 

 

Η Αμερικανίδα ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδίστρια γεννημένη το 1987 στην Σάντα Κλάριτα της Καλιφόρνια, έζησε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της στο Λος Άντζελες. Έχει πρωταγωνιστήσει στα εξώφυλλα σπουδαίων περιοδικών όπως Cosmopolitan, Maxim, Rolling Stone, FHM, Complex.

 

 

 

Τον Φεβρουάριο του 2015 ανακοίνωσαν πως εκείνη και ο ηθοποιός Ryan Dorsey περιμένουν το πρώτο τους παιδί, τον Josey Hollis. Τον Δεκέμβριο του 2017 η Νάγια Ριβέρα, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου ενώ οι γονείς συμφώνησαν να μοιράζονται από κοινού την κηδεμονία του παιδιού τους.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ