Κυριάκος & Μαρέβα Μητσοτάκη: Είδαν την περίφημη παράσταση «Πέρσες» του Αισχύλου στην Επίδαυρο (Φωτό)

Δείτε φωτογραφίες...

Την τραγωδία «Πέρσες» του Αισχύλου στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, την οποία ανέβασε το Εθνικό Θέατρο, παρακολούθησαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και η σύζυγός του, Μαρέβα, φορούσαν μάσκα κατά την είσοδό τους στον χώρο μέχρι που κάθισαν στις θέσεις τους. Η Μαρέβα όπως πάντα ήταν κομψή με το chic ντύσιμο της.

Ο πρωθυπουργός, που συνοδευόταν από την υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους συντελεστές της παράστασης.

Οι ίδιες πηγές υπενθυμίζουν ότι στις 21 Μαΐου ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε επισκεφτεί το Εθνικό Θέατρο και είχε παρακολουθήσει την πρώτη ανάγνωση του κειμένου του έργου, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Υπενθυμίζεται ότι χθες οι «Πέρσες» του Αισχύλου από την Επίδαυρο μεταδόθηκαν ζωντανά μέσω διαδικτύου. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ένα έργο μεταδίδεται ζωντανά από το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου.

Φωτογραφίες: Eurokinissi

 

Στους «Πέρσες», σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη, πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, Λυδία Κονιόρδου, Νίκος Καραθάνος και Αργύρης Πανταζάρας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ