Αυτές τις θεραπείες ομορφιάς μπορείτε να τις κάνετε στο σπίτι - Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας

Δείτε ποιες είναι αυτές... 

Πριν ξοδέψετε ακόμα περισσότερα χρήματα για να επισκεφθείτε ένα κέντρο ομορφιάς ή την αισθητικό σας, μάθετε ποιες είναι οι απλές θεραπείες που μπορείτε πολύ εύκολα να κάνετε μόνες σας στο σπίτι, χωρίς προβλήματα και σίγουρα με πολύ μικρότερο κόστος.

  • 1. Αποτρίχωση του πάνω χείλους

Η σκέψη του να χειριστείτε μόνη σας το καυτό κερί, μπορεί να σας τρομάζει, αλλά όταν πρόκειται για μια τόσο μικρή περιοχή όπως το πάνω χείλος σας, τότε η διαδικασία γίνεται παιχνιδάκι. Μπορείτε να αγοράσετε ένα κερί για φούρνο μικροκυμάτων, ξύλινες σπάτουλες και αποτριχωτικές ταινίες.

Ψάξτε για ένα χλιαρό κερί που μπορεί να λιώσει στα μικροκύματα και προμηθευτείτε ένα τζελ αλόης.

Δοκιμάστε το κερί στον καρπό σας για να σιγουρευτείτε ότι δεν είναι πολύ καυτό, πριν το εφαρμόσετε στο άνω χείλος σας. Όταν φτάσει στην κατάλληλη θερμοκρασία, απλώστε το απαλά στο μουστάκι σας, πάρτε μια βαθιά ανάσα και τραβήξτε το με την αποτριχωτική ταινία. Πετάξτε το χαρτί και την ξύλινη σπάτουλα και αμέσως εφαρμόστε στην περιοχή τζελ αλόης για να αποτρέψετε την κοκκινίλα και τον ερεθισμό. Θα αποκτήσετε απαλό άνω χείλος σε πολύ λίγο χρόνο, χωρίς να περιμένετε στην ουρά για ραντεβού και χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα.

  • 2. Μανικιούρ με τζελ

Δε χρειάζεται να ξοδεύετε ένα σωρό λεφτά για να κάνετε ημιμόνιμο μανικιούρ κάθε τρεις εβδομάδες στην αισθητικό. Μπορείτε να βρείτε κάποιες όμορφες και οικονομικές λάμπες με ακτίνες UV και τα κατάλληλα βερνίκια νυχιών. Θα κάνετε πολύ γρήγορα απόσβεση στα λεφτά που θα χρειαστούν για τις αρχικές σας αγορές και μετά από μερικές φορές, το μόνο που θα σας στοιχίζει, θα είναι μερικές στρώσεις από το βερνίκι σας. Επιπλέον, θα μπορείτε να αλλάζετε χρώμα στα νύχια σας όποτε το επιθυμείτε, χωρίς να ξοδεύετε υπερβολικά πολλά χρήματα.

Σας προτείνουμε να επενδύσετε και σε μία βάση που θα βοηθά τα βερνίκια νυχιών σε μορφή τζελ να προσκολλώνται καλύτερα στα φυσικά σας νύχια, ένα καλό ασετόν ειδικό για τζελ, που θα διευκολύνει τις αλλαγές χρωμάτων που θα κάνετε, και μια καλή τραχιά λίμα. Πάντα να είστε σίγουρη ότι η επιφάνεια του φυσικού νυχιού σας έχει καλυφθεί καλά και ομοιόμορφα, αλλιώς το τζελ θα σκάσει μετά από λίγες ημέρες. Να το εφαρμόζετε όπως το κανονικό βερνίκι νυχιών και να γεμίζετε τις άκρες γύρω από τα νύχια σας για ένα καθαρό, επαγγελματικό τελείωμα.

  • 3. Διατήρηση του σχήματος του φρυδιού

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πληρώνετε λεφτά για να αποτριχώνετε με κερί ή να βγάζετε με το τσιμπιδάκι τα φρύδια σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα καλό, επαγγελματικό τσιμπιδάκι. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε στένσιλ για να δώσετε σχήμα στο φρύδι σας ή να επισκευτείτε κάποιον ειδικό μόνο για αυτό το λόγο.

Όταν τα φρύδια σας θα έχουν το σχήμα που επιθυμείτε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βγάζετε τις τριχούλες που περισσεύουν κάθε δυο-τρεις ημέρες. Βάλτε το στην καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς και θα διαπιστώσετε σύντομα οτι χρειάζονται μόνο μερικά λεπτά για να δείχνουν τα φρύδια σας εντυπωσιακά.

  • 4. Απολέπιση

Είτε χρειάζεστε απολέπιση για ολόκληρο το σώμα, είτε μόνο για το πρόσωπο, είναι σίγουρο οτι μπορείτε να το κάνετε μόνη σας στο σπίτι. Με μιά καλή λούφα ή μια απολεπιστική κρέμα, μπορείτε να επιτύχετε τα ίδια αποτελέσματα με την αισθητικό, με πολύ χαμηλότερο κόστος. Σας προτείνουμε λοιπόν ανεπιφύλακτα να το κάνετε στο σπίτι από τη στιγμή που είναι απλό, εύκολο και γρήγορο και πρέπει να γίνεται και τακτικά. Για μία τέλεια απολέπιση σώματος, σας προτείνουμε να μουλιάσετε σε ζεστό λουτρό, γεμίζοντας τη μπανιέρα και να τρίψετε απαλά το σώμα σας με τη λούφα ή με την απολεπιστική κρέμα. Τελειώστε τη θεραπεία απλώνοντας μια ενυδατική λοσιόν για ένα δέρμα απαλό σα μετάξι.

  • 5. Πεντικιούρ

Οι κάλοι είναι σίγουρα μια κατάσταση που χρειάζεται εντατική φροντίδα. Επενδύστε σε ένα μπουκάλι με άλατα epsom, μία λίμα ποδιών ή ελαφρόπετρα και μια λοσιόν για τα πόδια. Αφήστε τα πόδια σας να μουλιάσουν σε μια λεκάνη με ζεστό νερό και άλατα epsom, για τουλάχιστον 15 λεπτά. Όταν μαλακώσει το δέρμα, χρησιμοποιήστε τη λίμα ή την ελαφρόπετρα για να απομακρύνετε τα νεκρά, ξηρά κύτταρα του δέρματος από τα πόδια σας. Αφήστε τα πάλι να μουλιάσουν στη λεκάνη για ακόμα 15 λεπτά αναφέρει το beautetinkyriaki

Στη συνέχεια στεγνώστε τα, εφαρμόστε μια πλούσια κρέμα ποδιών και φορέστε ένα ζευγάρι από βαμβακερές κάλτσες για να επιτρέψετε στην κρέμα να διεισδύσει στα πόδια σας. Μετά από αυτή τη διαδικασία, τα πόδια σας θα σας ευγνωμονούν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ