Άντα Λεούση: Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; - Δείτε τις προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια!

Ημερήσιες προβλέψεις... 

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

 

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε την υγεία αλλά και την ομορφιά σας, ξεκινώντας τις σχετικές διαδικασίες. Όσοι από εσάς έχετε ένα πάγιο πρόβλημα, τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να το αντιμετωπίσετε πιο σωστά.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Τα εργασιακά σας θέματα πάνε από το καλό στο καλύτερο, γι’ αυτό αποφύγετε οποιαδήποτε προστριβή με τους συνεργάτες σας που μπορεί να προκαλέσει ρήξη μεταξύ σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προτείνετε καινούρια σχέδια σε πρόσωπα με επιρροή μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο, για να συνεχίσουν τα οικονομικά σας την ανοδική τους πορεία.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το βασικό είναι να καταφέρετε να μην μπερδέψετε πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις, για να μπορέσετε να ξεχωρίσετε τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν.

 

ΛΕΩΝ: Είστε τόσο δοτικοί με τους άλλους που καταφέρνετε στο τέλος να ξεχνάτε και τον εαυτό σας. Μην κολλάτε στα ίδια και τα ίδια, ενώ μπορείτε να ανοίξετε νέους ορίζοντες στη ζωή σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας, θα δείτε όλα να πηγαίνουν προς το καλύτερο. Για να μην μπλέξετε άσχημα και βρεθείτε εκτεθειμένοι, θα πρέπει να προσέξετε τις εξαπατήσεις.

 

ΖΥΓΟΣ: Μη μένετε στάσιμοι σε αυτά που γνωρίζετε πολύ καλά, αλλά κυνηγήστε αποφασιστικά τους στόχους σας και μην επιτρέψετε σε κάποιους επιτήδειους να εκμεταλλεύονται τη θέση σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να είστε περισσότερο αγαπητοί, προσπαθήστε να είστε πιο ρεαλιστικοί στην κρίση σας. Κάντε τις δουλειές σας με τάξη για να δείτε να τελειώνουν τα ταχύτερο δυνατόν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι συνεργάτες σας θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να ανεβείτε. Μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις και μη τα βάζετε με άτομα που έχουν σχέση με τον εργασιακό σας χώρο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε να δεσμευθείτε με υποχρεώσεις που δε σας δίνουν τίποτα πέρα από καταπίεση. Οι ξαφνικές ανατροπές στα σχέδιά σας, θα σας κάνουν να αλλάξετε πορεία σε ένα επαγγελματικό ζήτημα, σύμφωνα με το oroskopos.gr.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε να είστε καλά ενημερωμένοι με όλα τα δεδομένα που υπάρχουν. Για να μπορέσετε να νιώσετε πιο ασφαλείς για το μέλλον σας, να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Μην αφήσετε σε όσους σας περιβάλλουν να σας καταπιέζουν με τις απαιτήσεις τους. Ασχοληθείτε με καλλιτεχνικές δραστηριότητες για να ξεφύγετε από το άγχος της καθημερινότητας.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ