«Γα@@@@νη σκύλα» αποκάλεσε βουλευτής την νεαρότερη Αμερικανίδα συνάδελφό του - Η «ιστορική» απάντησή της (φωτό - βίντεο)

Το περιστατικό συνέβη μπροστά σε δημοσιογράφους...

Μία απίστευτη λεκτική επίθεση δέχθηκε πρόσφατα η Alexandria Ocasio - Cortez, η νεαρότερη γυναίκα - μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexandria Ocasio-Cortez (@aoc) on

 

Ο Ρεπουπλικανός πολιτικός Ted Yoho αποκάλεσε την 30χρονη συνάδελφό του "γα@@@@νη σκύλα", "αηδιαστική" και "τρελή", με την ίδια να του δίνει μία ιστορική απάντηση.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Congressman Ted Yoho (@reptedyoho) on

 

Συγκεκριμένα, όπως κατήγγειλε η ίδια από το βήμα της Βουλής των Αντιπροσώπων, ο Yoho και ο συνάδελφός του Roger Williams, την προσέγγισαν ενώ έβγαιναν από το Καπιτώλιο στην Ουάσινγκτον.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexandria Ocasio-Cortez (@aoc) on

 

Όπως είπε η Alexandria Ocasio - Cortez, της είπε ότι είναι «αηδιαστική, τρελή και επικίνδυνη», με την ίδια να του απαντά πως είναι αγενής.

Στη συνέχεια, αποχώρησε και ο Yoho, μπροστά σε δημοσιογράφους, την αποκάλεσε «γα@@@@νη σκύλα». 

 

 

Η απάντηση της νεαρής βουλευτού ήταν αποστομωτική, καθώς τόνισε πως η γλώσσα που χρησιμοποίησε ο Yoho δεν της είναι ξένη, αφού έχει ζήσει στη Νέα Υόρκη και έχει εργαστεί ως σερβιτόρα και έχει ακούσει και στο παρελθόν τέτοιου είδους σχόλια.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Speechwriting on the 6 train.

A post shared by Alexandria Ocasio-Cortez (@aoc) on

 

Όπως τόνισε η ίδια, αυτό είναι το πρόβλημα, καθώς αποτελεί μία ολόκληρη κουλτούρα και μια συνήθη συμπεριφορά απέναντι σε πολλές γυναίκες.

Η 30χρονη πολιτικός και ακτιβίστρια είπε πως ήταν έτοιμη να το προσπεράσει, μέχρι που έμαθε πως ο Ted Yoho με ανακοίνωσή του προσπάθησε να δικαιολογηθεί για το συμβάν, αρνούμενος πως χρησιμοποίησε τέτοιου είδους φρασεολόγια.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Congressman Ted Yoho (@reptedyoho) on

 

Τότε ήταν που αποφάσισε να αντιδράσει. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexandria Ocasio-Cortez (@aoc) on

 

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά, στον παθιασμένο λόγο της, «Ο κύριος Yoho ανέφερε πως είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες. Είμαι δύο χρόνια μικρότερη από την πιο μικρή κόρη του. Το ότι έχεις μια κόρη, δεν σε κάνει αξιοπρεπή. Το έχεις γυναίκα δεν σε κάνει τίμιο. Το να συμπεριφέρεσαι στον κόσμο με αξιοπρέπεια και σεβασμό σε κάνει αξιοπρεπή... Είμαι και εγώ κόρη κάποιου. Ο πατέρας μου, ευτυχώς, δεν ζει για να δει πως συμπεριφέρονται στην κόρη του... Όμως, η μητέρα μου αναγκάστηκε να δει την συμπεριφορά του κ. Yoho απέναντί μου».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexandria Ocasio-Cortez (@aoc) on

 

«Είμαι εδώ για να δείξω στους γονείς μου ότι είμαι η κόρη τους και πως δεν με μεγάλωσαν για να ανέχομαι βία από κανέναν άντρα... Όταν συμπεριφέρεσαι όπως ο κύριος Yoho στην οποιαδήποτε γυναίκα, δίνεις την άδεια σε κάθε άντρα να κάνει κάτι αντίστοιχο στις κόρες σου...» ανέφερε η Αμερικανίδα βουλευτής, ενώ συνέχισε λέγοντας «Χρησιμοποιώντας αυτή την γλώσσα, μπροστά στον Τύπο, δίνεις το δικαίωμα σε κάθε άντρα να την χρησιμοποιήσει ενάντια στην γυναίκα σου, στις κόρες σου, σε οποιαδήποτε γυναίκα και είμαι εδώ για να δηλώσω ότι αυτό είναι απαράδεκτο...».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ