Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Το ξαφνικό πρόβλημα υγείας της Ρούλας Ρέβη & οι φωτό από το νοσοκομείο - «Το ένστικτό σας & τον γυναικολόγο σας μην τα αγνοείτε ποτέ»

Περαστικά στην γνωστή φωτογράφο...

Δύο φωτογραφίες της μέσα από το νοσοκομείο ανέβασε σήμερα στο instagram η Ρούλα Ρέβη.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roula Revi (@roula.revi) on

 

Η γνωστή φωτογράφος ανέφερε στην ανάρτησή της πως «υπάρχει ένας άνθρωπος στη ζωή μου που όταν μου λέει "τα παρατάς όλα και έρχεσαι", γίνομαι κοτούλα που τρέχει χωρίς να γκρινιάζει που είναι Ιουλίος, που άφησε νησί και οικογένεια, γιατί είμαι κατά βάθος μέσα μου πολύ βαθιά, ένα υπάκουο κορίτσι. Όχι όχι δεν είναι ο σύζυγος, είναι ο γυναικολόγος μου Ψαθάς Παναγιώτης, ο άνθρωπός μου, αυτός που στέκομαι σούζα, που σε κανέναν δεν έχω σταθεί τόσο στη ζωή αυτή. Και το ένστικτό μου που μια μέρα πριν τις διακοπές με πήγε στο ιατρείο και που ποτέ δεν με έχει προδώσει το άτιμο, ποτέ όμως...».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Κοιτα .... υπάρχει ένας άνθρωπος στη ζωή μου που όταν μου λέει τα παρατας όλα και έρχεσαι γίνομαι κοτούλα που τρέχει χωρίς να γκρινιάζει που είναι Ιουλίος , που άφησε νησί και οικογένεια , γιατί είμαι κατά βάθος μέσα μου πολύ βαθιά 😂👯‍♂️ένα υπάκουο κορίτσι . Όχι όχι δεν είναι ο σύζυγος είναι ο γυναικολόγος μου Ψαθάς Παναγιώτης , ο άνθρωπος μου , αυτός που στέκομαι σούζα , που σε κανέναν δεν έχω σταθεί τόσο στη ζωή αυτη😂. Και το ένστικτο μου που μια μέρα πριν τις διακοπές με πήγε στο ιατρείο και που ποτέ δεν με έχει προδώσει το άτιμο , ποτέ όμως. Δεν γκρινιάζω δεν γκρινιάζω είμαι ευγνώμων εξάλλου εδώ είμαι φωτογραφημένη από την υπεροχη @zeta_makripoulia_official στις 7.30 το πρωί συνοδευόμενη από την υπεροχη @dadaioannidou και αργότερα από την φανταστική μου μαυρουλα @eugeniasamara . Τι άλλο να ζητήσω πια? Το ένστικτο σας και τον γυναικολόγο σας μην τα αγνοείτε ποτέ! Όλα καλά θα πάνε 🙏❤️🙌🏻🧘🏿‍♂️ ένα φιλάκι στον ήρωα μου @apostolis_totsikas_official

A post shared by Roula Revi (@roula.revi) on

 

Η σύζυγος του Αποστόλη Τότσικα συμπλήρωσε πως όλα θα πάνε καλά και πως νιώθει ευγνώμων που έχει κοντά της τις καλές της φίλες, Ζέτα Μακρυπούλια, Ευγενία Σαμαρά και Ντάντα Ιωαννίδου, ενώ συμβούλεψε τις followers της να μην αγνοούν ποτέ το ένστικτό τους και τον γυναικολόγο τους.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roula Revi (@roula.revi) on

 

Περαστικά της!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ