Συγκινεί η Κάτια Ζυγούλη για το Μάτι: Τι θυμόμαστε από το σκληρό μάθημα που πήραμε δύο χρόνια πριν; (φωτό)

Το συγκλονιστικό μήνυμα της συζύγου του Σάκη Ρουβά...

Η Κάτια Ζυγούλη, με ένα συγκινητικό μήνυμα που ανέβασε στο instagram, αναφέρθηκε στην μεγάλη τραγωδία που έπληξε το Μάτι, πριν από δύο χρόνια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katia Zygouli (@katiazygouli) on

Ανεβάζοντας μία φωτογραφία με λουλούδια να φυτρώνουν στα καμμένα, έγραψε «Για να δούμε τι θυμόμαστε από το σκληρό μάθημα που πήραμε δυο χρόνια πριν... ένα μάθημα που 102 ψυχές θα θέλαν να θυμόμαστε... Λέμε σ’αγαπώ κάθε μέρα; Αγκαλιάζουμε σφιχτά; Συγχωρούμε εύκολα; Συναισθανόμαστε τους γύρω μας; Έχουμε ευγνωμοσύνη μέσα στην ψυχή μας; Ας μην ξεχνάμε ότι όλα είναι μια στιγμή. Να την ζούμε... Φως στις ψυχές». 

Μάλιστα, η Κάτια Ζυγούλη, όπως η ίδια είχε αποκαλύψει στο παρελθόν, μέσα από το κανάλι της στο You Tube, είχε και η ίδια προσωπική εμπειρία από την φονική πυρκαγιά, καθώς στο σπίτι της οικογένειας στο Νέο Βουτζά βρισκόταν ο πατέρας της, Νίκος, μαζί με τον μικρό της γιο, τον Απόλλωνα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katia Zygouli (@katiazygouli) on

«Παίρνει ο πατέρας μου τον μικρό, τον Απόλλωνα και τον πήγε σε ένα πάρκο και όχι σε ένα φιλικό σπίτι που ήταν να πάει αρχικά και κατέληξε να καεί... Απλά είχε την φαεινή ιδέα να πάει στο σπίτι, να βοηθήσει τον αδελφό του Σάκη, τον Αποστόλη, να βάλει την πυρόσβεση, η οποία και τελικά μας έσωσε, ευτυχώς... Επιστρέφοντας, όμως, στο σπίτι από το πάρκο όπου είχε αφήσει τον μικρό με την μητέρα μου, η φωτιά έχει φτάσει και στην προσπάθειά του να φύγει, εγκλωβίστηκε...» ανέφερε η ίδια.

«Παίρνω τηλέφωνο τον μπαμπά μου, ο οποίος μου λέει “είμαι καλά, κλείσε” με μία φωνή πολύ ταλαιπωρημένη και το σήμα κόβεται, η μπαταρία πέφτει, κοιτάω τη θάλασσα μην γνωρίζοντας αν ο πατέρας μου ζει ή όχι» τόνισε, μεταξύ άλλων, ιδιαίτερα συγκινημένη η Κάτια, ενώ συμπλήρωσε πως κατάφεραν να βρουν τελικά τον πατέρα της, με την βοήθεια ενός διασώστη. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ