Αγκωνιές & χαμόγελα Μητσοτάκη - Τσίπρα: Οι συναντήσεις του Πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς για τα ελληνοτουρκικά (φωτό - βίντεο)

Ο Πρωθυπουργός ενημερώνει σήμερα τους πολιτικούς αρχηγούς για τα ελληνοτουρκικά...

Τον Πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, υποδέχθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οι δυο άνδρες χαιρετήθηκαν με... αγκωνιά, η οποία είναι, όπως τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, «η μόνη αποδεκτή χειραψία την περίοδο του κορωνοϊού».

 

 

 

Μάλιστα, αντάλλαξαν μερικές κουβέντες μπροστά στις κάμερες, όπου εμφανίστηκαν χαμογελαστοί, ενώ οι δύο άνδρες απευθύνθηκαν ο ένας τον άλλο στον ενικό.

Ο κ. Τσίπρας ήταν ο πρώτος από τους πολιτικούς αρχηγούς, με τους οποίους έχει προγραμματισμένες συναντήσεις σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ώστε να τους ενημερώσει για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά την συνομιλία του με τον Πρωθυπουργό, μετέφερε το μήνυμα ότι «η Κυβέρνηση οφείλει να αποτρέψει το Όρουτς Ρέις στην περίπτωση που επιχειρήσει εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, όπως έκανε η χώρα και οι Ένοπλες Δυνάμεις με επιτυχία τον Οκτώβρη του 2018».

Μετά την συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε και με την Πρόεδρο του ΚΙΝ.ΑΛ. Φώφη Γεννηματά, με την οποία επίσης αντάλλαξε "αγκωνιά".

(Photo: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε συγνώμη από την κ. Γεννηματά καθώς η συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα καθυστέρησε, με αποτέλεσμα να την υποδεχθεί αργότερα από το προγραμματισμένο. 

Το απόγευμα αναμένεται να συναντηθεί με τον πρόεδρο του κόμματος Ελληνική Λύση, Κυριάκο Βελόπουλο και τον γραμματέα του κόμματος ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ