Ο Σωτήρης Τσιόδρας εξώφυλλο σε περιοδικό: Η πρώτη & μοναδική φωτογράφιση του δημοφιλούς λοιμωξιολόγου με το χαμόγελο που μας κέρδισε

«Δικαιούμαστε να στεκόμαστε περήφανοι απέναντι στον υπόλοιπο κόσμο, γιατί εμείς ως Έλληνες κάναμε αυτό που έπρεπε».

Την πρώτη του φωτογράφιση έκανε ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας, ο οποίος πόζαρε για το εξώφυλλο του νέου τεύχους του περιοδικού "Blue" της Aegean Airlines.

Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, ο οποίος αναδείχθηκε σε "λαϊκό ήρωα" την περίοδο της καραντίνας, παραχώρησε συνέντευξη για το τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου 2020.

«Είμαστε όλοι μαζί ήρωες αυτής της επιτυχίας της Ελλάδας» τιτλοφορείται η συνέντευξη του κ. Τσιόδρα, ενώ, μεταξύ άλλων, ο κορυφαίος λοιμωξιολόγος αναφέρει στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Σταυρούλα Σαλούτση «Με κοινωνική αλληλεγγύη ξεπερνάς τον φόβο και αντιμετωπίζεις τέτοιου είδους απειλές» και «δικαιούμαστε να στεκόμαστε περήφανοι απέναντι στον υπόλοιπο κόσμο, γιατί εμείς ως Έλληνες κάναμε αυτό που έπρεπε».

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Σωτήρη Τσιόδρα εδώ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ