Ισόβια και από το Εφετείο στην "Μαύρη χήρα" της Κοιλάδας- Τι δήλωσαν οι δικηγόροι Κούγιας - Στεφανάκης (βίντεο)

«Δυστυχώς πρόκειται για μία αμετανόητη κατηγορουμένη» τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας του 42χρονου καπετάνιου, Αλέξης Κούγιας.

Μετά από μαραθώνια δίκη 18 μηνών το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Ναυπλίου κήρυξε ένοχη την επονομαζόμενη "Μαύρη χήρα της Κοιλάδας" για την δολοφονία του καπετάνιου συζύγου της.

Η ίδια καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ ερευνάται και η συμμετοχή άλλων ατόμων στο έγκλημα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star.

«Δυστυχώς πρόκειται για μία αμετανόητη κατηγορουμένη» τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας του 42χρονου καπετάνιου, Αλέξης Κούγιας, ενώ συμπλήρωσε πως η υπόθεση δεν τελειώνει εδώ, καθώς, όπως είπε «από την αρχή έχουμε ζητήσει να ερευνηθεί και η συμμετοχή και άλλων προσώπων».

 

 

 

Ο δικηγόρος της κατηγορουμένης, Αλέξης Στεφανάκης, ανέφερε «Είναι μια πολύ δύσκολη ημέρα για εμάς. Το μοναδικό θετικό είναι η αναγνώριση των ελαφρυντικών περιστάσεων. Είχαμε μία πολύ ισχνή πλειοψηφία με την οποία την απέρριψε και ανοίγει διάπλατα ο δρόμος προκειμένου να απευθυνθούμε στον Άρειο Πάγο και να ζητήσουμε αυτά τα οποία δεν μας αναγνώρισε το σημερινό δικαστήριο».

Η ίδια οδηγήθηκε και πάλι στην φυλακή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ