Παραλήρημα Κάνιε Γουέστ: Η Κιμ Καρντάσιαν ήθελε να με βάλει στο ψυχιατρείο - Αποκαλύψεις για το sex tape της γυναίκας του

Το «παραλήρημα» του Κάνιε Γουέστ στο Twitter...

Εναντίον την ίδιας του της οικογένειας στράφηκε ο Κάνιε Γουέστ. 

Ο Αμερικανός ράπερ στην πρώτη του προεκλογική συγκέντρωση μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, καταφέρθηκε εναντίον της πορνογραφίας και των αμβλώσεων ενώ κάποια στιγμή ξέσπασε και σε κλάματα. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

First rally ?? #kanyewest

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kanye West (@kanyew.est) στις

 

Οι δηλώσεις του προκάλεσαν "σεισμό" στην οικογένεια Kαρντάσιαν. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⛈ StormiWorld ⛈

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

 

 

Μάλιστα σε μια σειρά από tweets είπε πως η σύζυγός του, Kim, θέλησε να τον κλείσει σε ψυχιατρείο. 

Ο ίδιος αναφέρθηκε και σε ένα πολύ προσωπικό θέμα, αποκαλύπτοντας πως εκείνος και η Kim Kardashian, εξέτασαν το ενδεχόμενο της άμβλωσης όταν εκείνη έμεινε έγκυος στην πρώτη τους κόρη, την 7χρονη σήμερα North - μάλιστα, η αναφορά του αυτή εξόργισε την σύζυγό του.

«Παραλίγο να σκοτώσω την κόρη μου, αλλά ο Θεός μου είπε να μην το κάνω», έλεγε με δάκρυα στα μάτια ο Κάνιε με το κοινό να τον παρακολουθεί εμβρόντητο.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Not today ??‍♂️ #kanyewest

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kanye West (@kanyew.est) στις

 

Ο 43χρονος Γουέστ, πρώην υποστηρικτής του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, επέλεξε το Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας για την πρώτη του προεκλογική συγκέντρωση ως υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές με το κόμμα που δημιούργησε, «Το κόμμα των γενεθλίων».

 

 

Ο ίδιος μίλησε και για τον δικό του πατέρα. «Ο πατέρας μου ήθελε η μητέρα μου να κάνει άμβλωση. Η μητέρα μου μου έσωσε τη ζωή. Δεν θα υπήρχε Κάνιε Γουέστ διότι ο πατέρας μου ήταν πολύ απασχολημένος», τόνισε ξεσπώντας σε κλάματα, όπως αναφέρει η Daily Mail.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jesús looking down on him like ???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Are you lost baby gOrL? (@magic_fetuss) στις

 

 

Ο διάσημος ράπερ αναφέρθηκε επίσης στην πεθερά του, Κρις Τζένερ, κοινοποιώντας ένα μήνυμα που της είχε στείλει, καλώντας την να του τηλεφωνήσει και να σταματήσει να τον αγνοεί.

Tweet_Kanye1

Στη συνέχεια σχολίασε μερικές από τις επαγγελματικές επιλογές της Κιμ Καρντάσιαν, υπονοώντας πως από πίσω κρυβόταν η Κρις, σημειώνοντας πως η Κιμ δεν θα το έκανε ποτέ αυτό στην δική τους κόρη. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ