Trendy καλοκαιρινά ντυσίματα για να πάρεις έμπνευση ανάλογα με το στυλ σου

Δείτε υπέροχες ιδέες....

Φέτος το Καλοκαίρι είναι ευκαιρία να ανανεώσεις το στυλ σου και να κάνεις εντυπωσιακές εμφανίσεις με έμπνευση από τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν. Τα όμορφα καλοκαιρινά ντυσίματα που ακολουθούν θα σου δώσουν ιδέες για summer looks από το πρωί, μέχρι το βράδυ!

Αέρινα φορέματα, κομψά σύνολα με παντελόνα ή φούστα και δροσερά σορτς είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που μπορείς να κάνεις αυτό το Καλοκαίρι.

Πάρε ιδέες από την παρακάτω φωτογραφική συλλογή και βρες το ιδανικό summer outfit για τις διακοπές σου στο νησί, την βόλτα στην πόλη, την παραλία, αλλά και τη βραδινή έξοδο για ποτό.

Ντυσίματα με αέρινα και θηλυκά καλοκαιρινά φορέματα

Καλοκαιρινά κοντά φορέματα

Αέρινα, δροσερά και πάνω απ’ όλα θηλυκά, τα φορέματα αποτελούν την πιο δημοφιλή επιλογή για το Καλοκαίρι. Είναι ιδανικά για κάθε ώρα και στιγμή.

Οι αμέτρητες γραμμές, αλλά και τα σχέδια που κυκλοφορούν στα μαγαζιά, βοηθούν πολύ στο να βρεις το ιδανικό για εσένα. Διάλεξε ανάμεσα με μίνι, μίντι ή μάξι το μήκος που σου ταιριάζει και συνδύασε το με χαμηλά παπούτσια για μια πρωινή βόλτα είτε με ψηλοτάκουνα για ένα ποτό ή μια βραδινή έξοδο.

Αν σου αρέσει το sporty chic ντύσιμο, μπορείς κάλλιστα να φορέσεις το φόρεμα σου με ένα ζευγάρι sneakers.

Λευκά καλικαιρινά μακριά φορέματα

Και μην ξεχνάς πως το λευκό είναι το πλέον καλοκαιρινό χρώμα. Πόσο μάλλον σε ένα φόρεμα με boho, ανάλαφρο ή σικ στυλ.

Πρόκειται για μια κλασσική επιλογή που μπορεί να φορεθεί από τις χαλαρές σου βόλτες μέχρι τις επίσημες εμφανίσεις σου. Προσοχή όμως, θεωρείται λάθος να φορέσουμε ένα άσπρο φόρεμα ως καλεσμένη σε γάμο. Το λευκό είναι το χρώμα της νύφης.

Summer looks με φούστα

Καλοκαιρινά ντυσίματα με φούστα

Εξίσου κομψό και δροσερό είναι και το καλοκαιρινό ντύσιμο με φούστα. Σου δίνει την επιλογή να κάνεις πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς με ένα μόνο κομμάτι, αλλάζοντας απλά τη μπλούζα και τα παπούτσια που θα φορέσεις.

Με αυτό τον τρόπο μπορείς να βάλεις την αγαπημένη σου καλοκαιρινή φούστα τόσο σε μια πρωινή βόλτα ή το γραφείο, όσο και για ένα ποτό. Απλά διάλεξε το αντίστοιχο τοπ που ταιριάζει στην περίσταση και είσαι έτοιμη.

Και αν σου αρέσει να ακολουθείς τις τάσεις της μόδας, επένδυσε σε μια πλισέ είτε σε μια μπαλούν φούστα που φέτος αποτελούν κορυφαία trends.

Δροσερά καλοκαιρινά συνολάκια με σορτς ή βερμούδα

Συνολάκια με σορτς για το Καλοκαίρι

Τι πιο καλοκαιρινό από ένα σορτς συνδυασμένο με ένα απλό t-shirt για το πρωί, είτε ένα lingerie top για το βράδυ!

Πρόκειται για ένα ρούχο που αναδεικνύει τα πόδια και σε κρατά δροσερή. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρεις το ιδανικό σορτς για τον σωματότυπο σου.

Οι επιλογές είναι αμέτρητες, καθώς υπάρχουν αθλητικά στυλ, αλλά και πιο chic βραδινά σορτς που μπορούν να αποτελέσουν μια τέλεια πρόταση για τις διακοπές και όχι μόνο.

Street style ντυσίματα με τζιν σορτσάκι

Το κορυφαίο καλοκαιρινό σορτς βέβαια δεν είναι άλλο από το τζιν. Μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες, ανάλογα με τον συνδυασμό που θα επιλέξεις να κάνεις.

Φόρεσε το πρωί στην θάλασσα ή τη βόλτα σου με ένα απλό μπλουζάκι, είτε κάνε ένα πιο βραδινό ντύσιμο με τζιν σορτς και βγες για ένα ποτό με φίλους.

Δες περισσότερες ιδέες με πρωινά και βραδινά συνολάκια βασισμένα στο τζιν σορτς.

Κομψοί καλοκαιρινοί συνδυασμοί με παντελόνα

Casual chic συνδυασμοί με παντελόνα το Καλοκαίρι

Ένα ακόμη καλοκαιρινό ρούχο για πολύ όμορφο στυλ, είναι η παντελόνα.

Με τις λινές να αποτελούν την πιο χαρακτηριστική επιλογή για τη σεζόν, οι παντελόνες μπορούν να συνδυαστούν εύκολα και να φορεθούν όλες τις ώρες.

Μάλιστα υπάρχουν πολύ ωραία σχέδια και για βραδινό καλοκαιρινό ντύσιμο.

Summer street style outfits με τζιν παντελόνι

Summer street style outfit με τζιν παντελόνι

Ακόμη και το Καλοκαίρι, το τζιν παντελόνι παραμένει στις τοπ επιλογές μας. Είναι άλλωστε ένα από τα ρούχα που συνηθίζουμε να φοράμε συνέχεια.

Είτε πρόκειται για καμπάνα, που αποτελεί κορυφαία τάση φέτος, είτε για κάποιο σε boyfriend style ή skinny, το τζιν μπορεί να φορεθεί σε μια βόλτα, αλλά και σε μια έξοδο για ποτό.

Συνδυάζεται με τα πάντα και χρησιμοποιείται σε πολλά διαφορετικά στυλ ντυσίματος. Από το ντίσκο και το boho, μέχρι το casual και το chic, το παντελόνι αυτό μπορεί να αποτελέσει βασικό κομμάτι του συνόλου.

Chic σύνολα με παντελόνι για το Καλοκαίρι

Chic σύνολα με παντελόνι για το Καλοκαίρι

Παντελόνια cropped, αλλά και κάπρι είναι ιδανικά για τα καλοκαιρινά σου ντυσίματα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως τα cigarette, τα paper bag και τα φαρδιά που φτάνουν πιο χαμηλά δεν είναι εξίσου εντυπωσιακά.

Επίλεξε ένα μονόχρωμο σε έντονη απόχρωση και δημιούργησε όμορφα καλοκαιρινά color block outfits. Εναλλακτικά, μείνε στα πιο κλασσικά χρώματα όπως τα παστέλ, το λευκό, το μαύρο και το μπλε. Κάθε χρώμα άλλωστε έχει την δική του ομορφιά.

Κι αν σου αρέσουν τα printed σχέδια, το Καλοκαίρι είναι ιδανικό. Παίξε με τα χρώματα, αλλά διατήρησε μια ισορροπία στο σύνολο σου φορώντας ένα μονόχρωμο τοπ.

Και να θυμάσαι πως τα πιο δημοφιλή μοτίβα για τη σεζόν είναι το φλοράλ, το ριγέ, το πουά και το tie dye.

Καλοκαιρινές ολόσωμες φόρμες για κάθε περίσταση

Ολόσωμες καλοκαιρινές φόρμες για κάθε περίσταση

Μια ακόμη όμορφη ιδέα για το καλοκαιρινό σου ντύσιμο είναι και η ολόσωμη φόρμα. Υπάρχουν αμέτρητα σχέδια στα καταστήματα και μεγάλη ποικιλία σε στυλ. Κάποιες εξ αυτών είναι καθαρά πρωινές και ιδανικές για το γραφείο ή τη βόλτα σου, ενώ δεν λείπουν και οι πιο αμπιγιέ που είναι κατάλληλες για έναν καλοκαιρινό γάμο.

Αυτό που μένει, είναι να βρεις την ιδανική για τις ανάγκες σου και να την ευχαριστηθείς φορώντας την τόσο με ίσια παπούτσια, όσο και με ψηλοτάκουνα.

Και μην ξεχάσεις την κλασσική και πολύ trendy τζιν σαλοπέτα που μπορεί να κάνει την εμφάνιση σου εκθαμβωτική.

Ιδέες για να φορέσεις το ολόσωμο σορτς

Όμορφα καλοκαιρινά ολόσωμα σορτς

Κι αν οι ολόσωμες φόρμες δε σε βολεύουν ή ψάχνεις για κάτι πιο δροσερό και σέξι, δοκίμασε τα ολόσωμα σορτς. Είναι το ίδιο εντυπωσιακά και μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Σε μονόχρωμα ή printed σχέδια, το short jumpsuit, αποτελεί την τέλεια επιλογή για το Καλοκαίρι. Φόρεσε το λοιπόν στις πρωινές σου εμφανίσεις, αλλά και τις βραδινές σου εξόδους για ποτό.

Μάλιστα υπάρχει μεγάλη ποικιλία και στα διακοσμητικά του στοιχεία. Τα πιο χαρακτηριστικά είναι τα βολάν, οι λεπτές τιράντες, αλλά και τα στράπλες ή με έξω τους ώμους κομμάτια.

Καλοκαιρινά σικ ντυσίματα για το γραφείο

Καλοκαιρινά σικ ντυσίματα για το γραφείο

Το γυναικείο κοστούμι είναι μια από τις κλασσικές επιλογές για business look, και μάλιστα υπάρχουν καλοκαιρινά κοντομάνικα κοστούμια με βερμούδα ή σορτς που είναι πολύ trendy για την εποχή. Ωστόσο δεν είναι και η μοναδική επιλογή.

Σε περίπτωση λοιπόν που ψάχνεις για κάτι πιο χαλαρό και κομψό, προτίμησε σύνολα με παντελόνι ή φούστα. Συνδύασε αυτό που θα επιλέξεις με ένα απλό chic μπλουζάκι ή με ένα πουκάμισο και δημιούργησε εκπληκτικά καλοκαιρινά ντυσίματα για το γραφείο.

Boho summer style ντύσιμο

Boho summer style ντύσιμο

Η ανεμελιά του Καλοκαιριού αποτυπώνεται τέλεια στα boho style ντυσίματα. Πρόκειται για ένα vintage στυλ ένδυσης που υιοθετεί αυτή την χαλαρότητα.

Αέρινα φορέματα, μακριές φούστες, αλλά και ρούχα με κρόσσια, πομ πομ και κροσέ στοιχεία είναι μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά. Από εκεί και πέρα, το τζιν ύφασμα, τα φλοράλ σχέδια και τα λαχούρια είναι επίσης πολύ δημοφιλή στις γυναίκες που επιλέγουν αυτό το στυλ ντυσίματος.

Χαλαρά σύνολα για παραλία ή πρωινή βόλτα

Χαλαρά σύνολα για την παραλία ή την πρωινή βόλτα

Για τις πρωινές σου εμφανίσεις τόσο στην θάλασσα, όσο και στις διακοπές μπορείς να επενδύσεις σε ένα στυλάτο καφτάνι με μήκος μέχρι το γόνατο ή και πιο μακρύ. Είναι δροσερό και άκρως καλοκαιρινό και ενδείκνυται για τέτοιες περιστάσεις.

Αν πάλι ψάχνεις για κάτι χαλαρό, που να μην είναι ντύσιμο παραλίας, ενδιαφέρουσα πρόταση αποτελεί το σορτς. Μπορείς να το φορέσεις πάνω από το μαγιό σου ή και με εσώρουχα κάνοντας άνετα οτιδήποτε έχεις σχεδιάσει για το πρωί.

Καλοκαιρινά ντυσίματα για το βράδυ

Καλοκαιρινά ντυσίματα για το βράδυ

Έχουμε ήδη αναφέρει πως η καλοκαιρινή περίοδος αποπνέει έναν αέρα χαλαρότητας και ξεγνοιασιάς. Αυτός άλλωστε είναι και ο βασικός λόγος που ακόμη και το βραδινό σου ντύσιμο δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι πολύ αστραφτερό και φορτωμένο.

Μπορείς λοιπόν κάλλιστα να επενδύσεις στα καλοκαιρινά φορέματα, τις παντελόνες, αλλά και το τζιν, δημιουργώντας εκπληκτικά summer outfits τόσο για την πόλη, όσο και για το νησί αναφέρει το beautetinkyriaki.

Κι αν ο καιρός είναι λίγο δροσερός, μην διστάσεις να φορέσεις μια ζακέτα, ένα κιμονό ή ένα μεσάτο σακάκι πάνω από το συνολάκι σου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ