Η Μαρίνα Πατούλη με ιλιγγιώδες ντεκολτέ, κόκκινο cigarette παντελόνι & μπριγιαντέ λεπτομέρεια στα σανδάλια

Δείτε το outfit της... 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Α’ Τακτική Γενική Συνέλευση του Πανελλήνιου Δικτύου SDG 17 GREECE όπου ανέδειξε το Τακτικό Διοικητικό Συμβούλιο του Δικτύου.

Η Μαρίνα Πατούλη η οποία είναι πρόεδρος στο SDG 17 GREECE συμμετείχε στην συνέλευση και ανέβασε στον λογαριαμσό της στο Instagram φωτογραφίες από όλα όσα έγιναν. 

Η συνέλευση αυτή σηματοδότησε το ξεκίνημα της κοινής προσπάθειας των Δήμων της χώρας που απαρτίζουν το Πανελλήνιο Δίκτυο SDG 17 Greece για την προώθηση των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, με προτεραιότητα στους Άξονες Πολιτισμός – Παιδεία – Περιβάλλον – Ανάπτυξη Ο.Τ.Α., με το πέρας της οποίας συγκροτήθηκε σε Σώμα το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο με Πρόεδρο τη Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη.

Η Μαρίνα Πατούλη φόρεσε ένα κόκκινο κοστούμι με ένα μαύρο μπλουζάκι με ιλιγγιώδες ντεκολτέ. Αυτό της το σύνολο επέλεξε να συνδυάσει με μπριγιαντέ πέδιλα. 

Στις φωοτγραφίες που έβαλε στην λεζάντα έγραψε: Αθρόα συμμετοχή της τοπικής αυτοδιοίκησης στις εναρκτήριες εργασίες του μοναδικού ελληνικού Δικτύου #SDG17Greece για τη διάχυση των #17ΣτόχωνΒιώσιμηςΑνάπτυξηςτουΟΗΕ στους άξονες Πολιτισμός-Παιδεία-Περιβάλλον-Ανάπτυξη στις τοπικές κοινωνίες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ