Τομ Χανκς & Ρίτα Γουίλσον: Στην Ελλάδα μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό – Γιορτάζουν τα 64α γενέθλια του ηθοποιού (Φωτό)

Δείτε την εμφάνιση του ζευγαριού…

Μετά από την περιπέτειά τους με τον κορωνοϊό, ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον, με μαντήλια και μάσκες στο πρόσωπο, έφτασαν στην Αντίπαρο για να κάνουν διακοπές στο σπίτι που έχουν στο νησί.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hello folks. @ritawilson and I want to thank everyone here Down Under who are taking such good care of us. We have Covid-19 and are in isolation so we do not spread it to anyone else. There are those for whom it could lead to a very serious illness. We are taking it one-day-at-a-time. There are things we can all do to get through this by following the advice of experts and taking care of ourselves and each other, no? Remember, despite all the current events, there is no crying in baseball. Hanx

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Hanks (@tomhanks) στις

Ο Τομ Χανκς αποβιβάστηκε από το ιδιωτικό αεροπλάνο, φορώντας ένα λευκό πόλο μπλουζάκι και σκούρα βερμούδα, ενώ στο κεφάλι του είχε ένα λευκό καπέλο του μπέιζμπολ και για προστασία από τον κορωνοϊό ένα πράσινο μαντίλι, αντί για μάσκα.

Φορούσε επίσης καφέ πέδιλα και γυαλιά ηλίου, ενώ κρατούσε δύο βαλίτσες.

 

Η σύζυγός του, κρατούσε μια παραγεμισμένη τσάντα Louis Vuitton και φορούσε ένα φαρδύ ψάθινο καπέλο, ένα μαύρο μπλουζάκι, τζιν και λευκά sneakers, ενώ στο πρόσωπό της είχε μια μαύρη μάσκα.

Ο ηθοποιός τον περασμένο Δεκέμβριο έγινε επίτιμος Έλληνας πολίτης.

 

Ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του κατέχουν μια πέτρινη βίλα 450 τετραγωνικών μέτρων που βρίσκεται σε μια έκταση 6 στρεμμάτων μεταξύ των χωριών Γλύφα και Χώρα.

 

Σύμφωνα με τους ντόπιους, αυτό είναι το μόνο μέρος όπου το ζευγάρι «μένει μόνο του για να χαλαρώσει, να συναντηθεί με φίλους, να κάνει δείπνα».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

New ? Tom and Rita in Antiparos (Greece) today ? . . #tomhanks #ritawilson #antiparos #greece?? __________

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Hanks fans ⁦⁦? (@tomhanksfanworld) στις

Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον είναι στην Ελλάδα καθώς γιορτάζουν τα 64α γενέθλια του ηθοποιού, τα οποία ήταν την Πέμπτη 9 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ