Η Ελένη Μενεγάκη ξαναγίνεται παιδί - Mε ροζ καπέλο, ασορτί πικέ τσαντούλα ρεμβάζει στο ποτάμι της Άνδρου (Φωτό)

Δείτε τη δημοσίευση της…

Μπορεί να πέρασαν λίγες μόλις εβδομάδες από τότε που η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό έπειτα από 30 χρόνια καριέρας, ωστόσο η ίδια δεν ξεχνά τους θαυμαστές της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

... και ενα ευχαριστω στο αξεπεραστο φως της χωρας μας , γιατι ολες οι φωτο που βλεπετε εχουν φυσικο φωτισμο ... τον ηλιο μας ! Καλημερα σε ολους ❤️ #eleni #lorealparisgr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

Τα social media έχουν γίνει το «νέο λημέρι» στο οποίο η Ελένη Μενεγάκη δίνει ηχηρό παρών, δημοσιεύοντας στιγμές από τη νέα της καθημερινότητα, κρατώντας του θαυμαστές της ενήμερους για τις περιπέτειες της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Στου σπιτιου μου την αυλη ... #eleni

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

Η παρουσιάστρια ετοίμασε τις βαλίτσες της και ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Άνδρο, περνώντας όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές μαζί με την οικογένειά της.

Η Ελένη Μενεγάκη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, καλημέρισε τους followers της με μία φωτογραφία από τον «επίγειο παράδεισό» της, στην οποία τη βλέπουμε να φορά το καπέλο της μικρής της κόρης, Μαρίνας.

«Σε ποιο μέρος της χώρας μας έχετε τις πιο ωραίες καλοκαιρινές, παιδικές αναμνήσεις??? (το ροζ καπέλο και τσάντα είναι της Μαρίνας)», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Ελένη Μενεγάκη.

 

Έξαλλου, η παρουσιάστρια μετά την αποχώρησή της από την τηλεόραση έχει υποσχεθεί στο κοινό που την ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια πως η επαφή τους δεν θα χαθεί…

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ