Η Ελεονώρα Μελέτη στο πρωινό του Alpha - «Τα παλιά της λημέρια» (Φωτό & Βίντεο)

"Λοιπόν, 11 με 1, Ελεονώρα Μελέτη! Το ξεκαθαρίζουμε, το κλειδώνουμε!" 

Εδώ και πολύ καιρό υπαρχουν διάφορες φήμες που θέλουν την Ελεονώρα Μελέτη να επιστρέφει στα «παλιά της λημέρια» και να κάνει πρωινή εκπομπή στον Alpha την επόμενη σεζόν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Για τους ανθρώπους της επιφάνειας, όπλο τους γίνεται η ομορφιά. Για τους ανασφαλείς, η επιτηδευμένη «δήθεν» αυτοπεποίθηση. Για όσους φοβούνται , η αμυντική επίθεση είναι η λύση κ για όσους δεν τολμούν αυτόφωτα η λαθροβίωτη ζωή γίνεται το ζητούμενο. Αυταξία φίλε μου. Μόνο αυτή η λέξη κ η κατάκτηση της ουσίας της φέρνει ισορροπίες κ βάζει πράγματα κ ανθρώπους στη θέση τους. Αυταξία. #selfworth make up/hair @thanosvogiatzis photo: @kosmaskoumianos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram) στις

Το πρωί της Κυριακής, λοιπόν, η παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στον Νίκο Μάνεση και αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για την νέα εκπομπή που ετοιμάζει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Καλό μήνα να έχουμε , κ να μας βρει όλους γερούς κ υγιείς. Μένουμε σπίτι αυτό όμως δεν μας εμποδίζει να έχουμε επαφή! Το @byeleonorameleti ξεκινά μια σειρά από live με στόχο να μοιραστούμε σκέψεις,ιδέες, αλλά κ τρόπους ώστε να κάνουμε τη ζωή μας πιο δημιουργική, παραγωγική κ δραστήρια εν μέσω καραντίνας. Σήμερα 1/4 , στις 15:00 θα συναντήσω ζωντανά, στο 1ο live την Ειρήνη Καραμπά, επαγγελματία διατροφολόγο που θα μας βοηθήσει να αντισταθούμε στην συναισθηματική υπερφαγία κ το τσιμπολόγημα της «βαρεμάρας», θα μας προτείνει έξυπνα σνακ για να τρώμε μπροστά στη τηλεόραση, θα μας παρουσιάσει εύκολες κ ευέλικτες διατροφικές επιλογές ώστε να μην πάρουμε βάρος όσο μένουμε σπίτι! Σήμερα στις 15:00 βγαίνουμε όλοι ... από τα σπίτια μας στον αέρα του @byeleonorameleti ...τα λέμε από εκεί!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram) στις

Όπως ανακοινώθηκε, θα βρεθεί στην πρωινή ζώνη 11:00 - 13:00 στο καθημερινό πρόγραμμα του καναλιού, ενώ αρχισυντάκτη θα έχει τον Νίκο Μάνεση.

«Λοιπόν, 11 με 1, Ελεονώρα Μελέτη! Το ξεκαθαρίζουμε, το κλειδώνουμε! Εμείς, λοιπόν, τώρα τι κάνουμε με εντολές της σεβαστής διοίκησης; Αποφασίστηκε να ενοποιηθεί η ζώνη. Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή.

Κρατάμε δηλαδή ουσιαστικά σαν δομή αυτό που κάνουμε το Σαββατοκύριακο αλλά , επειδή οι καθημερινές έχουν άλλες ανάγκες, το τερματίζουμε. Υπάρχει ήδη έτοιμη μια εκπομπή που την έχουμε σχεδιάσει μαζί με την Ελεονώρα και τη συντροφιά μας, με την Ελεονώρα μπροστά και εγώ σε ένα διαφορετικό ρόλο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μάνεσης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Κάθε φορά που νιώθεις πεσμένος, κάθε φορά που νιώθεις μόνος, να πνίγεσαι από σκέψεις, υποθέσεις, ανησυχίες, ΠΡΕΠΕΙ να βρείς έναν τρόπο να εκφράσεις αυτά τα συναισθήματα σου. Οφείλεις στον εαυτό σου να τον απελευθερώνεις και να τον ανακουφίζεις απ’ όλα όσα τον βαραίνουν. Τα ανέκφραστα συναισθήματα προκαλούν άγχος και το άγχος αυξάνει τα επιπεδα της κορτιζόλης στο αίμα, κάτι που μπορεί να έχει σοβαρές επιπτώσεις στον οργανισμό. Καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό είναι αυτό, ειδικά για κάποιον που ζει με διαβήτη τύπου 2; Είτε είσαι ένας από αυτούς είτε όχι, μίλα, εκφράσου, βγάλτα από μέσα σου! Ζήτα βοήθεια από κάποιον ειδικό, ανοίξου σε ένα φίλο, εμπιστεύσου ένα συγγενή, γράψε τις σκέψεις σου σε ένα τετράδιο, ζωγράφισε τις σε ένα χαρτί. Επίλεξε εσύ τον τρόπο που θα σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα. Η αυτοφροντίδα είναι απαραίτητη και σημαντική για όλους και το κομμάτι της ψυχικής έκφρασης πρέπει να είναι ψηλά στη λίστα με όλες τις πράξεις αγάπης για τον εαυτό μας! #AtTheHeartOfDiabetes #collab ??? link in bio

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram) στις

«Δεν περίμενα ότι θα συνεργαζόμασταν αλλά στην τηλεόραση ποτέ δεν πρέπει να λες όχι» τόνισε, με τη σειρά της, η Ελεονώρα Μελέτη στον Νίκο Μάνεση. «Όταν μου ανακοινώθηκε η συνεργασία μας δεν μπορούσα να κρύψω την χαρά μου».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αυτή η εβδομάδα δεν ξέρω για εσάς αλλά για μένα ήταν «ααααπαάαααπααα». Δεν μας έφτανε ο ανάδρομος είχα κ ένα κάρο υποχρεώσεις! Κ τώρα που τις τακτοποίησα όλες, είπα να χαλαρώσω κ να ξεκινήσω το σαββατοκυριακο μου κάνοντας ένα μικρό δωράκι! Πραγματικά δεν μπορούσα να κρύψω τον ενθουσιασμό μου όταν βρήκα στα @docaofficial αυτή την ολόσωμη φόρμα τοοοσο ίδια με το μαλλί! Ούτε σετ να έβγαιναν! Την «άρπαξα» κυριολεκτικά από την @doca_stella , με την προϋπόθεση να την χαρίσω σε δυο από εσάς! Έκανα λοιπόν ωραίο συνολακι, την ολόσωμη φόρμα, το γιλεκάκι μου το απαλό κ τα δερμάτινα κρόκο ( πολύ της μοδος) μποτακια, κ να μαι να φωτογραφιζομαι! Δυο από εσάς, χωρίς καμία υποχρέωση, θα κερδίσετε το σύνολο αυτό, αρκεί να αφήσετε ένα «σχολιακι» για να κάνω την κλήρωση ! Τα καλά νέα όμως έρχονται τώρα! Μπορείτε να επιλέξετε το σύνολο σε χρώματα της αρεσκείας σας γιατί μπορεί να μην είστε όλες κοκκινομάλλες, πως να το κάνουμε...Η φόρμα βγαίνει κ σε μαύρο, βγαίνει κ σε χακί βγαίνει κ στο χρώμα του Μάλλιου μου! Το μποτάκι έχετε επιλογή να το πάρετε είτε σε μαύρο είτε σε κόκκινο, ενώ το γιλέκο βγαίνει εκτός από μαύρο σε: ( βαθιά ανάσα): ροζ, γκρι ανοικτό, γκρι σκούρο, κ ginger ( σαν το χρώμα του Μάλλιου πάλι!) Η κλήρωση θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη το απόγευμα, εδώ στο προφίλ μου! Καλή επιτυχία κουκλάρες μου! @doca_stella @docaofficial #mystylerocks #mystyle #fashion #infashion #ginger #gingerhair #girlspower

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram) στις

Όπως τονίζει και ο Alpha, λίγη ώρα αργότερα μέσα από την επίσημη ανακοίνωση του, «η Ελεονώρα Μελέτη μπροστά από τις κάμερες και μαζί της, ο Νίκος Μάνεσης, ενορχηστρωτής κι εμψυχωτής της ομάδας, δημιουργούν, για τη νέα σεζόν, μία εναλλακτική, πρωινή ενημερωτική εκπομπή.

Καθημερινά, από τις 11:00 το πρωί της Δευτέρας έως και την Παρασκευή, για δύο ώρες, η Ελεονώρα Μελέτη θα μεταφέρει τον παλμό των γεγονότων και θα παραδίδει τη σκυτάλη της ενημέρωσης στον Νίκο Μάνεση που συνεχίζει για 4η σεζόν το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 10:00″.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ