7 εξαίσια χτενίσματα εύκολα & γρήγορα: Half - up με πλεξούδα & "ύπουλη" Ολλανδική (Βίντεο)

Υπέροχα σχέδια...

Τα χτενίσματα τελευταίας στιγμής που θα δείτε είναι ιδανικά για τις μέρες που ο χρόνος δεν σας περισσεύει για να ασχοληθείτε με το φτιάξιμο των μαλλιών σας. Πρόκειται για υπέροχες ιδέες που τις δημιουργείτε πολύ γρήγορα. Είτε πάτε στο σχολείο, την δουλειά ή άλλες δραστηριότητες, αυτά τα χτενίσματα για τις μέρες που βιάζεστε θα σας λύσουν τα χέρια!

 

Δεν είναι ψέμα, πως τις περισσότερες φορές επιλέγουμε να ακολουθήσουμε έναν εύκολο, γρήγορο και σύντομο τρόπο για να χτενίσουμε τα μαλλιά μας. Είναι ωραίο να έχετε υπέροχα και περιποιημένα μαλλιά, αλλά είναι επίσης ωραίο και να κοιμάστε όσο θέλετε! Δείτε λοιπόν μερικές επιλογές με εύκολα και γρήγορα χτενίσματα που είναι ιδανικά τόσο για βρεγμένα, όσο και νωπά μαλλιά! Μερικά από αυτά είναι επίσης εξαιρετικά τόσο για κοντά μαλλιά, όσο και για μακριά μαλλιά. Και φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτό το στυλ μπορεί πραγματικά να χρησιμοποιηθεί σε λιπαρά μαλλιά. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να καμουφλάρετε μια κακή μέρα για τα μαλλιά σας!

Δείτε τα 7 υπέροχα χτενίσματα τελευταίας στιγμής, καθώς και βήμα βήμα τον τρόπο δημιουργίας τους!

1. Ανέμελος ψηλός κότσος με κορδέλα

Πρόκειται για ένα από τα πολύ απλά χτενίσματα τελευταίας στιγμής που γίνεται στο άψε σβήσε και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη τεχνική. Είναι ιδανικό για τις μέρες που δεν έχετε φρεσκολουσμένα μαλλιά, αφού καλύπτει τις ρίζες των μαλλιών με την κορδέλα. Απλά πιάστε τα μαλλιά σας σε μια ψηλή αλογοουρά, φορέστε μια φαρδιά κορδέλα και στην συνέχεια φτιάξτε τον κότσο σας. Για να δημιουργήσετε ένα εκπληκτικό ανέμελο κότσο με όγκο, καλό θα είναι πριν τον στριφογυρίσετε γύρω από το λαστιχάκι, να κρατήσετε μια άκρη από την αλογοουρά σας και να σηκώσετε τα υπόλοιπα μαλλιά προς τα πάνω. Με αυτό τον τρόπο θα δώσετε πολύ απλά έξτρα όγκο στον κότσο σας. Στην συνέχεια, γυρίστε την αλογοουρά σας γύρω από το λαστιχάκι και στερεώστε τον κότσο σας με μερικά τσιμπιδάκια.

2. Ανάλαφρες μπούκλες με κορδέλα πάνω από τα μαλλιά

Απλά δημιουργήστε ανάλαφρες μπούκλες στα μαλλιά σας και στη συνέχεια φορέστε πάνω από αυτά μια χοντρή κορδέλα. Στερεώστε τη, αν θέλετε, με μερικά τσιμπιδάκια για να μην φύγει από την θέση της και είστε έτοιμη! Πρόκειται για ένα χτένισμα ιδανικό για να κρύψετε τις άσπρες τρίχες στις ρίζες των μαλλιών σας ή τα άλουστα μαλλιά σας.

Εναλλακτικά μπορείτε να φορέσετε έναν σκούφο με τις ανάλαφρες μπούκλες σας…

3. Half-up με πλεξούδα και ψηλό κότσο

Δημιουργήστε με τα μαλλιά που βρίσκονται στο μπροστινό πάνω μέρος του κεφαλιού σας μια γαλλική πλεξούδα μέχρι το επάνω πίσω μέρος, όπου θα κάνετε τον κότσο. Στερεοποιήστε την πλεξούδα σας με μια αλογοουρά στο σημείο που θα γίνει ο κότσος. Έπειτα πιάστε μια τούφα από την αλογοουρά σας και σηκώστε τα υπόλοιπα μαλλιά προς τα πάνω για να δώσετε όγκο στον κότσο σας. Τέλος, γυρίστε τα μαλλιά γύρω από το λαστιχάκι, δημιουργήστε τον κότσο και στερεοποιήστε τον με μερικά τσιμπιδάκια.

4. «Ύπουλη» ολλανδική πλεξούδα

Αφήστε τα μαλλιά σας δεξιά και αριστερά και φτιάξτε μια ολλανδική πλεξούδα με τα πίσω. Όταν φτάσετε στο ύψος μιας χαμηλής αλογοουράς, σταματήστε το πλέξιμο και πιάστε όλα σας τα μαλλιά σε μια χαμηλή αλογοουρά. Στο τελευταίο γύρισμα του λάστιχου μην βγάλετε όλη την αλογοουρά, αλλά την μισή, έτσι ώστε να δημιουργήσετε μια υποτιθέμενη θηλιά. Τέλος, πάρτε την τούφα των μαλλιών που δεν τραβήξατε από το λαστιχάκι και τυλίξτε την γύρω του για να το κρύψετε.

5. Χαμηλή αλογοουρά με πλαϊνή χωρίστρα

Φτιάξτε την πλαϊνή σας χωρίστρα και πιάστε μια χαμηλή αλογοουρά τραβώντας καλά τα μαλλιά σας προς τα πίσω. Για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα πάρτε ένα κοκαλάκι τύπου δαχτυλιδιού και κρύψτε με αυτό το λαστιχάκι σας.

6. Ψηλή αλογοουρά

Απλά πιάστε όλα σας τα μαλλιά τραβηγμένα προς τα πίσω σε μια ψηλή αλογοουρά. Ψεκάστε με λίγη λακ για να σταθεροποιήσετε τις φύτρες σας ώστε να μην πετάνε και είστε έτοιμη.

7. Boxer braids buns

Δημιουργήστε δυο πλάγιες ολλανδικές πλεξούδες και στην συνέχεια γυρίστε το κάτω μέρος τους για να δημιουργήσετε έναν κότσο, αναφέρει το beautetinkyriaki. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

 

Δείτε το βίντεο με το πως δημιουργούνται τα 7 υπέροχα χτενίσματα τελευταίας στιγμής και υιοθετήστε τα!

Γενικότερα μην φοβηθείτε να παίξετε και να δημιουργήσετε!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ