Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με τον μεγάλο έρωτα της Βλάση Μπονάτσο: Δεν έχω αντιληφθεί ότι είναι νεότερος μου (Φωτό)

“Είναι ένα τόλμημα να συζείς με έναν άνδρα που δεν είναι νόμιμος άνδρας σου” 

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, συνεχίζει να θαυμάζεται από το κοινό που την αγάπησε μέσα από τις ταινίες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου.

 

 

Οι λεπτομέρειες γύρω από τη ζωή της απόλυτης ελληνίδας σταρ μπροστά αλλά πίσω από τις κάμερες, μέχρι σήμερα συνεχίζουν να συναρπάζουν τους θαυμαστές της αξέχαστης Αλίκης.

 

 

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Βλάσης Μπονάτσος υπήρξαν ένα από τα ζευγάρια που μονοπώλησαν περισσότερο τον ελληνικό Τύπο.

 

 

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Βλάσης Μπονάτσος έζησαν έναν παθιασμένο έρωτα. Μέσα από την τελευταία ανάρτησή της στο προφίλ της στο Instagram, η Ελενα Μακρή Λυμπέρη, κάνει αναφορά στο αξέχαστο ζευγάρι, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από κάποιο καλοκαίρι τους στον Θεολόγο, όπου τους βλέπουμε ερωτευμένους και ανέμελους.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Με Αντώνη Βαρδή, Βλαση Μπονατσο και Γιώργο Πολυχρονίου

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aliki Vougiouklaki Official (@alikivougiouklakiofficial) στις

 

«Αλίκη & Βλάσσης στο εξοχικό της σταρ στον Θεολόγο. “Είναι ένα τόλμημα να συζείς με έναν άνδρα που δεν είναι νόμιμος άνδρας σου” είχε πει το 1982 η ηθοποιός “Και ίσως είναι ένα μάθημα για όλες τις γυναίκες. Με ρωτάτε αν με ενοχλεί που είναι νεότερός μου. Αυτό το λέτε εσείς, εγώ δεν το έχω αντιληφθεί”», γράφει μεταξύ άλλων, στη λεζάντα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αλίκη & Βλάσσης στο εξοχικό της σταρ στον Θεολόγο. «Είναι ένα τόλμημα να συζείς με έναν άνδρα που δεν είναι νόμιμος άνδρας σου.» είχε πει το 1982 η ηθοποιός «Και ίσως είναι ένα μάθημα για όλες τις γυναίκες. Με ρωτάτε αν με ενοχλεί που είναι νεότερός μου. Αυτό το λέτε εσείς, εγώ δεν το έχω αντιληφθεί. Ούτε ο Βλάσης με έχει αφήσει να το αντιληφθώ. Είναι τόσο ώριμος, τόσο έξυπνος κι εγώ από φυσικό μου τόσο νεαρή και συγχρόνως με όλες της εμπειρίες της ηλικίας μου που τα πάμε πολύ καλά». Δίπλα στον Βλάση αλλάζει συνήθειες. Η Αλίκη ξενυχτάει, βγαίνει σαν εικοσάχρονη και διασκεδάζει στο «Εργοστάσιο». Ξαναγεννιέται. Το λεξιλόγιό της μεταλλάσσεται στη νεανική αργκό της εποχής «Γουστάρω, σάλταρα, μου τη βγήκε, τη βρίσκω…». «Αγάπη μου. εμείς οι δύο μαζί θα γεράσεις» λέει ένα βράδυ στο Βλάσση στον Θεολόγο...#alikivougiouklaki #vlassisbonatsos #greeksummer #vintagegreeksummer #greekactors #greekmemories

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena’s diary_blog (@elenasdiary_blog) στις

 

Μετά από πεντέμισι χρόνια θα τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους και θα παραμείνουν δύο καλοί και αγαπημένοι φίλοι όπου ο ένας θα αποτελεί για πάντα στην καρδιά του άλλου ένα σημαντικό και ιδιαίτερα ξεχωριστό κεφάλαιο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ