Μητέρα συμμαθητή: Ο μαθηματικός είχε πει στην 14χρονη ότι θα την παντρευτεί & θα κάνουν παιδιά (βίντεο)

Η συγκεκριμένη σχέση ήταν κοινό μυστικό, όπως ανέφερε η μητέρα συμμαθητή της 14χρονης

Νέα στοίχεια έρχονται συνεχώς στη δημοσιότητα, μετά την αποκάλυψη πως ένας 44χρονος καθηγητής Γυμνασίου φέρεται να διατηρούσε επί έναν χρόνο σχέση με 14χρονη μαθήτριά του.

Μητέρα συμμαθητή της 14χρονης, μιλώντας στην εκπομπή "Live News" του Mega, ανέφερε πως η συγκεκριμένη σχέση ήταν «κοινό μυστικό».

«Είχε συζητηθεί από όλο το σχολείο και όχι για να θίξουν την μαθήτρια» τόνισε η ίδια.

Σύμφωνα με τις τελευταίες καταγγελίες, ο καθηγητής εκμεταλλεύτηκε ένα οικογενειακό πρόβλημα της ανήλικης και άρχισε να την πολιορκεί.  

 

 

«Η υπόθεση ήταν γνωστή από πέρυσι τον Μάιο. Δηλαδή από τον Μάιο του 2019 γνώριζαν παιδιά που ήταν κοντά στη μαθήτρια, αλλά και παρακολουθούσαν τις κινήσεις του καθηγητή ότι υπήρχε μία σχέση», σημείωσε η μητέρα του συμμαθητή της 14χρονης.

«Κάποιοι καθηγητές ήξεραν. Είχε πέσει και στην αντίληψη των παιδιών, κάποιοι καθηγητές να σχολιάζουν ότι “μαζέψτε τη φίλη σας και αφήστε τον τάδε”», συνέχισε η ίδια.

«Υπήρξαν πάρα πολλές στιγμές που ήταν οι δυο τους μόνοι, ακόμη και μετά το τέλος του διδακτικού ωραρίου» ανέφερε η μητέρα του συμμαθητή της κοπέλας, ενώ συμπλήρωσε «Έκανε το κοριτσάκι να πιστεύει άλλα... Γιατί το κοριτσάκι ήταν ερωτευμένο και μιλούσε για γάμο και παιδιά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ