Με κίτρινο - κροκί σταυρωτό κοστούμι η Βασίλισσα Μάξιμα - Το συνδύασε με μαύρο πουκάμισο - Πως λάσπωσε τις ψηλοτάκουνες γόβες της... (φωτό)

Μια ιδιαίτερη, κομψή όπως πάντα και οικονομική επιλογή για την Βασίλισσα...

Η Βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας πραγματοποίησε χθες, Τρίτη, μία επίσκεψη στην επαρχία Zeeland, θέλοντας να στηρίξει τον τουριστικό κλάδο της χώρας που επλήγει βαθιά από την πανδημία του κορωνοϊού.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? Past and present royals ? (@famiglie__reali) on

 

Η Μάξιμα επέλεξε να φορέσει ένα κίτρινο - κροκί κοστούμι - που την φώτιζε - το οποίο συνδύασε με μαύρο πουκάμισο και μικρή μαύρη τσάντα με κοκκάλινο χερούλι, καθώς και μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες.

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HJA (@royalblognl_) on

 

Μάλιστα, οι ψηλοτάκουνες γόβες ίσως δεν ήταν η πιο σοφή επιλογή για την πάντα κομψή Βασίλισσα, καθώς περπατώντας στα δρομάκια του κάμπινγκ που επισκέφθηκε και πατώντας πάνω σε χορτάρια φαίνεται πως... τις λάσπωσε!

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonia Lago (@sonialagore) on

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonia Lago (@sonialagore) on

 

Χαμογελαστή και ευγενική, συνομίλησε με επιχειρηματίες της περιοχής, χαιρέτησε τα παιδάκια που συνάντησε, ενώ έκλεψε, όπως πάντα, τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Mountbatten Windsor (@ladymwindsor) on

 

 

 

Η Βασίλισσα της Ολλανδίας έχει κόψει τα μαλλιά της πιο κοντά, ένα κούρεμα που της πηγαίνει πολύ, ενώ στην χθεσινή της εμφάνιση επέλεξε να φορέσει χρυσούς κρίκους, ενώ το μακιγιάζ της ήταν διακριτικό.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonia Lago (@sonialagore) on

 

Να σημειωθεί πως η Βασίλισσα Μάξιμα έκανε και μία ιδιαιτέρως οικονομική επιλογή, καθώς το σταυρωτό κοστούμι της δεν ήταν κάποιου γνωστού οίκου μόδας, αλλά της φίρμας Zara.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ