Mary Kay Letourneau: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών η καθηγήτρια που ερωτεύτηκε 12χρονο μαθητή της & απέκτησαν μαζί δύο παιδιά (φωτό)

Η καθηγήτρια είχε καταδικαστεί σε 7,5 χρόνια φυλάκιση...

'Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών η Mary Kay Letourneau, η γυναίκα που το 1997 καταδικάστηκε σε φυλάκιση καθώς ερωτεύτηκε έναν ανήλικο μαθητή της, μόλις 12 ετών τότε, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά και αργότερα παντρεύτηκε.

Η Letourneau απεβίωσε από καρκίνο στο έντερο, όπως έκανε γνωστό ο δικηγόρος της David Gehrke.

Μιλώντας στο CNN, ο David Gehrke ανέφερε πως στο πλευρό της ήταν μέχρι το τέλος όλη η οικογένειά της, συμπεριλαμβανομένου του πρώην συζύγου και πρώην μαθητή της.

 

 

Η υπόθεση της 34χρονης τότε καθηγήτριας που είχε συνάψει σχέση με τον 12χρονο μαθητή της είχε σοκάρει τις ΗΠΑ...

Η Mary Kay Letourneau, πρώην καθηγήτρια από το Seattle των Ηνωμένων Πολιτειών είχε καταδικαστεί για βιασμό δευτέρου βαθμού, αφού είχε παραδεχτεί την σχέση της με τον 12χρονο τότε μαθητή της, Vili Fualaau.

Μάλιστα, η Letourneau είχε μείνει έγκυος από τον Fualaau και ενώ περίμενε να καταδικαστεί γέννησε το πρώτο τους παιδί, ένα κοριτσάκι.

 

Το ζευγάρι απέκτησε μία ακόμη κόρη στη συνέχεια, ενώ το 2005, αφού η Mary αποφυλακίστηκε μετά από κάθειρξη 7,5 ετών που της είχε επιβληθεί, παντρεύτηκαν.

Έζησαν μαζί μεχρι και το 2017, οπότε κατέθεσαν αίτηση διαζυγίου, χωρίς να έχει γίνει γνωστός ο λόγος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ