Topwoman η Μαριάμ 41 ετών στην Ουγκάντα: Έχει 44 παιδιά δίδυμα & τρίδυμα - Ο σύζυγος την εγκατέλειψε & τα μεγαλώνει μονή (Φωτό & Βίντεο)

Μια συγκλονιστική ιστορία…

Η Μαριάμ Ναμπατάνζι είναι μια 41χρονη μητέρα από την Ουγκάντα που έχει 44 παιδιά.

Στην ηλικία των 12, παντρεύτηκε τον άνδρα της, ο οποίος την περνούσε 28 χρόνια. Όπως αναφέρει η ίδια, τα πρώτα της παιδιά ήταν δίδυμα. Τα έφερε στον κόσμο, όταν ήταν μόλις 13 ετών.

Ο σύζυγός της την έχει εγκαταλείψει και μεγαλώνει πλέον μόνη της την τεράστια οικογένειά της. Ειδικότερα, η τελευταία εγκυμοσύνη της Μαριάμ πριν από δύο χρόνια κατέληξε σε τραγωδία όταν γέννησε για έκτη φορά δίδυμα. Ένα από τα μωρά πέθανε κατά τη διάρκεια του τοκετού και στη συνέχεια ο σύζυγός της, ο οποίος συχνά έφευγε για εβδομάδες, την άφησε για πάντα.

 

 

«Έχω μεγαλώσει με δάκρυα, ο άνδρας μου με έκανε να περάσω από πολλά βάσανα. Όλος ο χρόνος μου πέρασε με τη φροντίδα των παιδιών μου και την προσπάθεια να κερδίσω χρήματα» ανέφερε η Μάριαμ.

Στην ηλικία των 23 ετών, η Μαριάμ ζήτησε για πρώτη φορά ιατρική βοήθεια και τότε οι γιατροί διαπίστωσαν μια σπάνια γεννετική κατάσταση, στην οποία οφειλόταν ο μεγάλος αριθμός παιδιών που έφερνε κάθε φορά στον κόσμο.

«Η περίπτωσή της είναι γενετική προδιάθεση για υπερ-ωορρηξία, η οποία απελευθερώνει πολλαπλά ωάρια σε έναν κύκλο, γεγονός που αυξάνει σημαντικά την πιθανότητα απόκτησης πολλών παιδιών. Είναι γενετικό» ανέφερε ο δρ. Charles Kiggundu, γυναικολόγος στο Νοσοκομείο Mulago στην πρωτεύουσα Καμπάλα.

Τελικά, όπως αποκάλυψε η Μαριάμ, της έκανε επέμβαση στη μήτρα για να σταματήσει τις γέννες.

 

 

 

Η καθημερινότητα της Μάριαμ

Η 41χρονη μητέρα από την Ουγκάντα με τα 44 παιδιά αντιμετωπίζει μια σκληρή καθημερινότητα, ζώντας σε τέσσερα μικρά σπίτια από τσιμέντο και τούβλα δίπλα από φυτείες καφέ.

 

 

Ωστόσο, η ίδια δηλώνει χαρούμενη για τα παιδιά της και ξεκαθαρίζει πως  κάνει ό,τι μπορεί για να τους προσφέρει ένα καλύτερο μέλλον. Γι' αυτό και προσπαθεί να τα στείλει όλα στο σχολείο για να μορφωθούν και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ