Η όαση του καλοκαιριού - NATU: Tο νέο Εστιατόριο- Café στον κήπο του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας με σεφ τον Δημήτρη Σκαρμούτσο

Natu: Το νέο εστιατόριο-Café στον κήπο  του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας

Το νέο εστιατόριο- Café "Natu" στον κήπο του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας είναι η «όαση» του φετινού καλοκαιριού!

Ο αρχοντικός κήπος του Natu, μια ευκαιρία για επαφή με το φυσικό στοιχείο, άνοιξε τις πόρτες του με μια κουζίνα δημιουργική, που διεγείρει όλες τις αισθήσεις.

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natu (@naturestaurant) on

 

Αντλώντας έμπνευση από τη λέξη NATURA που σημαίνει φύση, δημιουργήθηκε το εστιατόριο Natu στον υπέροχο κήπο του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας στην Κηφισιά, πάντα με την υπογραφή του “Δειπνοσοφιστήριον”.

Με πρώτης ποιότητας υλικά, ο Executive Chef Δημήτρης Σκαρμούτσος συνθέτει αριστοτεχνικά τις γεύσεις της Μεσογείου, υπογράφοντας με τις δημιουργίες του γεύματα που σας προκαλούν να τα δοκιμάσετε.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christos Siatos (@csiatos) on

Ανάμεσα σε δάφνες, μυρτιές, σχοίνους, ροδιές, λεβάντες και άλλα αρωματικά φυτά της Ελλάδας, δίπλα στην λίμνη με τα νούφαρα ή κάτω από τον κέδρο του Λιβάνου και τα κυπαρίσσια, τις ελιές και τα πεύκα, απολαμβάνετε ένα εξαιρετικό γεύμα στην Κηφισιά, σε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον όπου τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των επισκεπτών και του προσωπικού.

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natu (@naturestaurant) on

 

Με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική της Αφροδίτης Μπονάτσου (Stones and Walls) που παραπέμπει στη φύση, το νέο εστιατόριο Natu, σε χρώματα γήινα, συνδέει το περιβάλλον με τις πιο σύγχρονες αισθητικές αναφορές.

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natu (@naturestaurant) on

 

Τα εγκαίνια του Natu Restaurant, πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Τετάρτη 1η Ιουλίου και στον χαιρετισμό της, η Πρόεδρος του Μουσείου, κυρία Φαλή Βογιατζάκη αναφέρθηκε στην άψογη συνεργασία με το “Δειπνοσοφιστήριον”, που ξεκίνησε πριν από 10 χρόνια.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Η κατανόηση, η αλληλοεκτίμηση και η φιλία που αναπτύχθηκαν μεταξύ μας, ήταν πάντα το πλαίσιο της συνεργασίας μας και η βάση πάνω στην οποία άνθισε το Natu».

"Natu Restaurant" Social Media

Facebook: @naturestaurantkifisia
Instagram: naturestaurant

Mέρες και ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Κυριακή,
Από τις 10 το πρωί έως τις 12.00 το βράδυ

Τηλέφωνο: 210 8011170

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ