Άγριες Μέλισσες: Συνταρακτικές εξελίξεις - Ποια είναι τα δύο πρόσωπα που θα κάνουν το Διαφάνι άνω κάτω;

Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια...

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 "Άγριες Μέλισσες".

Όπως θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας, η Ελένη αναγκάζεται να αποκαλύψει μια αλήθεια στον Κυπραίο που θα τον σοκάρει.

Το γεγονός, όμως, ότι την παρακολούθησε τους οδηγεί σε μεγάλη σύγκρουση. Θα έρθει η οριστική ρήξη;

Την ίδια ώρα, η Βιολέτα κάνει ακόμα μια συζήτηση με τον Σταμάτη που δεν οδηγεί πουθενά καθώς εκείνος ήρθε για να μείνει.

Ο Νικηφόρος αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει κάποιος που γνωρίζει για την ψεύτικη εγκυμοσύνη της Ασημίνας και προβληματίζεται έντονα...

Ο Δούκας νιώθει ότι τα σχέδιά του κινδυνεύουν, ενώ ένα τηλεγράφημα από το Υπουργείο δίνει οριστική απάντηση για τη βιομηχανική ζώνη.

Παράλληλα, ο Λάμπρος αποφασίζει να διεκδικήσει ξανά την Ελένη και αυτήν την φορά είναι αποφασισμένος να μην την αφήσει να φύγει από τα χέρια του.

O Μελέτης εισβάλλει στο σπίτι των Σεβαστών, φέρνοντας μαζί του μια… «βόμβα» που θα γκρεμίσει την ηρεμία όλων.

Στο επεισόδιο της Τρίτης, θα παρακολουθήσουμε τους "Σεβαστούς", να είναι σοκαρισμένοι από την αποκάλυψη του Μελέτη.

Εκείνος, παρουσία του Δούκα και της Ανέτ, αποκαλύπτει τους λόγους για τους οποίους επέστρεψε αλλά και τις απαιτήσεις που έχει και από τους δύο.

Η Ασημίνα επισκέπτεται το πατρικό της, θέλοντας να ηρεμήσει και η θαλπωρή της Ελένης δείχνει να μαλακώνει κάπως, μετά από πολύ καιρό, την ψυχή της.

Το ίδιο βράδυ, η Δρόσω μόνη στην κρυψώνα της, θα μπει σε μια απρόσμενη περιπέτεια...

Η Πηνελόπη, μη μπορώντας ν’ αντέξει την αποκάλυψη του Μελέτη παίρνει μια παράτολμη απόφαση για τη ζωή της, ενώ ο Τόλλιας κάνει κάποιες ανακοινώσεις στους συγχωριανούς του που θα φέρουν τα πάνω- κάτω στο Διαφάνι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ