Σπύρος Σούλης: Αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να καθαρίσετε τις σίτες σας!

Οι βρώμικες σίτες αφενός περιορίζουν το φυσικό φως που εισέρχεται στο σπίτι σας και αφετέρου δεν επιτρέπουν στον καθαρό αέρα να εισέλθει στο εσωτερικό

Μπορεί οι σίτες των παραθύρων να μην βρίσκονται ψηλά στη λίστα με τα πράγματα που σκοπεύετε να καθαρίσετε, αλλά η αλήθεια είναι πως υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε μια καθαρή και σε μια βρώμικη σίτα.

Οι βρώμικες σίτες αφενός περιορίζουν το φυσικό φως που εισέρχεται στο σπίτι σας και αφετέρου δεν επιτρέπουν στον καθαρό αέρα να εισέλθει στο εσωτερικό. Φυσικά ένας ακόμα λόγος για να τις καθαρίσετε είναι πως οι βρώμικες σίτες φαίνονται εξαιρετικά άσχημες και σαμποτάρουν την διακόσμηση του σπιτιού σας.

Ακόμα και το πιο φθηνό αυτοκόλλητο ρολό μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα από απλώς να απομακρύνει τις τρίχες που αφήνει το κατοικίδιό σας. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση θα σας χαρίσει πεντακάθαρες σίτες και καθαρό αέρα.

 

 

Ξεκινήστε ανοίγοντας την πόρτα ή το παράθυρό σας και περάστε το ρολό από τις σίτες σας χωρίς να το πιέζετε με δύναμη, όπως αναφέρει το SpirosSoulis.

 

Μόλις το ρολό βρωμίσει και χάσει την κολλητική του δύναμη αφαιρέστε το και συνεχίστε με το επόμενο. Συνεχίστε μέχρι να καθαρίσετε ολόκληρη τη σίτα!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ