Άντα Λεούση: Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; - Δείτε τις προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια!

Ποιοι θα δυσκολευτούν; 

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις

 

ΚΡΙΟΣ: Ίσως βγουν στην επιφάνεια κάποια απωθημένα σας και φοβίες. Μην υποχωρήσετε μπροστά στις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν, γιατί σκοπός σας είναι να αποδείξετε τη σταθερότητα του δυναμισμού σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Τα χαρίσματα που έχετε θα σας βοηθήσουν αρκετά, ώστε να αποφύγετε αντιπαραθέσεις για ασήμαντα θέματα, αλλά και στο να μην αναλάβετε ευθύνες που κανείς δε σας έχει αναθέσει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Γοητεύστε κάποια άτομα από το περιβάλλον σας και ενδιαφερθείτε περισσότερο για την εμφάνισή σας, κάνοντας το στυλ που θα διαλέξετε να ταιριάζει με τον αυθορμητισμό σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα εργασιακά σας θέματα θα αρχίσουν να προχωρούν και ίσως να μην είναι για εσάς απόλυτα ικανοποιητικό το αποτέλεσμα, αλλά θα σας δώσει την ελευθερία να κάνετε ένα καινούριο ξεκίνημα ζωής.

 

ΛΕΩΝ: Αρκετές συναντήσεις με πρόσωπα που θα σας ενδιαφέρουν συναισθηματικά θα έχετε, αλλά παράλληλα κάποια συναισθήματά σας θα επηρεαστούν από κάποιες καταστάσεις του παρελθόντος.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θέλοντας να κατακτήσετε τους άλλους, θα αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο και δε θα στέκεστε σε ασήμαντες λεπτομέρειες, προκειμένου να ζήσετε τις χαρές του έρωτα.

 

ΖΥΓΟΣ: Χρειάζεται να είστε πιο διαλλακτικοί, να αποφεύγετε τις συγκρούσεις και να μη μεταφέρετε τις πιέσεις της δουλειάς στη σχέση σας. Ξεκινήστε τη διαδικασία εσωτερικής αναζήτησης, για να υπάρξει καλυτέρευση στις σχέσεις σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είστε πραγματικά πολύ τυχεροί, αφού πριν ακόμη εκφράσετε τις επιθυμίες σας θα ικανοποιούνται. Από το να πληγώνετε συνέχεια το ταίρι σας, προτιμήστε να κάνετε εξόδους που αρέσουν και στους δυο σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν θέλετε να λειτουργήσει η σχέση σας, προσπαθήστε να γεφυρώσετε τις διαφορές σας. Δεν αποκλείεται τα πράγματα που σας ενθουσιάζουν να προκαλέσουν και εντάσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην κάνετε περιττά έξοδα και άσκοπες σπατάλες, που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Εάν θέλετε πραγματικά να πετύχετε τους στόχους σας, βελτιώστε τις επαγγελματικές σας σχέσεις, σύμφωνα με το oroskopos.gr.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Να είστε πιο διπλωμάτες στις κινήσεις σας και να μην επιβάλλεται με το ζόρι αυτά που θέλετε. Τα προβλήματα  που υπάρχουν στις σχέσεις και στις υποθέσεις σας, θα αρχίσουν να ξεπερνιούνται.

 

ΙΧΘΥΣ: Κάποια θέματα σας αναγκάζουν να τρέχετε και να τους δίνετε απόλυτη προτεραιότητα. Χρειάζεται να δείτε τα πράγματα ανεπηρέαστοι και να αποφύγετε να ταυτιστείτε με αρνητικά συναισθήματα.

 

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ