27χρονος τραγουδιστής ερωτευμένος με την γυναίκα του Γουίλ Σμιθ – Μου έδωσε την ευλογία του, την αγάπησα βαθιά

Tι αποκάλυψε ο τραγουδιστής; 

Σάλος έχει προκληθεί στο Xόλιγουντ μετά τις αποκαλύψεις που έκανε ένας νεαρός τραγουδιστής, ο οποίος είπε πως ο χολιγουντιανός σταρ Γουίλ Σμιθ, όχι μόνο γνώριζε πως η σύζυγός του Τζάντα Σμιθ, τον απατούσε επί σειρά ετών, αλλά είχε δώσει και ο ίδιος τις... ευλογίες του στον παράνομο δεσμό της συζύγου του!

Εκπρόσωπος της Jada αρνήθηκε τα όσα υποστηρίζει ο τραγουδιστής, αποκαλώντας τα "απολύτως ψευδή".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I think they misunderstood the need for Face Masks

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Will Smith (@willsmith) στις

 

Μάλιστα γράφεται πως ο γιος του Γουίλ Σμιθ, o Τζέιντεν, ήταν αυτός που σύστησε τον 27χρονο τραγουδιστή Όγκουστ Αλσίνα, στη μητέρα του το καλοκαίρι του 2015.

 

 

Έκτοτε οι δυο τους είχαν γίνει αχώριστοι. Μάλιστα ο νεαρός τραγουδιστής ακολούθησε την οικογένειά Σμιθ σε διακοπές τους στη Χαβάη ενώ πήγε μαζί με την Τζέιντα και στα βραβεία BET αναφέρει η daily mail.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hey everyone! My family held an emergency @redtabletalk with experts to get straight answers to our questions and yours about the Coronavirus (COVID-19). Link in bio. #redtabletalk

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith) στις

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith) στις

 

Ο 27χρονος August, σε συνέντευξή του στην εκπομπή The Breakfast Club, είπε ότι ήταν ερωτευμένος με την 48χρονη Jada. "Είχα καθίσει με τον Will και είχαμε μια συζήτηση... Λόγω της μεταμόρφωσης του γάμου τους σε σχέση ζωής και μου έδωσε την ευλογία του" τόνισε.

 

Ο Γουίλ Σμιθ παντρεύτηκε την επίσης ηθοποιό Τζείντα το 1997 και μαζί έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, τον 21χρονο Τζέιντεν και την 19χρονη Γουίλοου, ενώ ο Γουίλ Σμιθ έχει έναν ακόμη γιο, τον Τρέι, που τον απέκτησε με την πρώην σύζυγό του και ηθοποιό Σερί Ζαμπίνο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ