Ό,τι βλέπατε ήταν αλήθεια είπε η Ελένη Μενεγάκη αγκαλιάζοντας Ζαρίφη, Γκουντάρα, Μουτσινά (βίντεο)

Βαθιά συγκίνηση στην τελευταία εκπομπή...

Τελευταία εκπομπή σήμερα για την Ελένη Μενεγάκη και ήταν γεμάτη συγκίνηση, τόσο για την παρουσιάστρια, όσο και για τους συνεργάτες της και τους τηλεθεατές.

Μετά από 29 χρόνια τηλεοπτικής καριέρας αποχαιρέτησε το πιστό κοινό της. Στην εκπομπή της σήμερα ήταν μαζεμένοι όλοι οι συνεργάτες της με τους οποίους συνεργάστηκε τα τελευταία χρόνια.

 

 

Ανάμεσά τους η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Γρήγόρης Γκουντάρας, η αγαπημένη της μαγείρισσα Αργυρώ Μπαρμπαρίγου την οποία έβγαλε σε ζωντανή σύνδεση... 

 

 

Μια από τις πιο στενές συνεργάτιδες της η Κατερίνα Ζαρίφη είπε το δικό της αντίο με μια κοινή τους φωτογραφία και ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram της.

 

 

«Σήμερα λοιπόν όλοι περιμένουν να σε αποχαιρετήσουν τηλεοπτικά... Εμείς θα είμαστε εκεί με τα πέρα και τα δώθε μας Σκορπίνα μου ζήσαμε μαζί 12 περίπου χρόνια ίσως και παραπάνω... Εγώ τα γκρι δεν θέλω να τα θυμάμαι... Αλλωστε εμείς το γκρι σαν χρωμα δεν το αγαπάμε... Εμείς αγαπάμε τα κόκκινα! Σαν τα βαμμένα χείλη που ήθελες να βλέπεις γύρω σου... Ξανθιά μου σ' αγαπώ για ό,τι μου έδωσες ότ,ι με δίδαξες ό,τι μοιράστηκες μαζί μου. Άσε που εμείς κάπου κάπως κάποτε θα ξαναβρεθούμε ... Εσυ με τα κραγιόν σου στο χέρι και εγώ με τα all star μου να τρέχω @elenimenegaki», εγραψε στην ανάρτησή της. 

 

 

Μάλιστα στην εκπομπή βρέθηκε και η Νατάσα Θεοδωρίδου, η κουμπάρα της Ελένης Μενεγάκης και της έκανε έκπληξη. Εκεί τραγούδησε μαζί με όλους τους παρευρισκόμενους και υπήρξαν στιγμές που η συγκίνηση ήταν φανερή. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ