Εξαφάνιση Μαντλίν: 8.000 αντικείμενα που ανήκαν σε παιδιά βρέθηκαν στον κήπο του Γερμανού βασικού υπόπτου για τη δολοφονία της (φωτό - βίντεο)

H Αστυνομία ανακάλυψε σκληρούς δίσκους και USB sticks, τα οποία ήταν μέσα σε μια πλαστική σακούλα που βρέθηκε θαμμένη δίπλα στον νεκρό σκύλο του Christian B.

Νέα στοιχεία σχετικά με την εξαφάνιση - και την δολοφονία όπως όλα δείχνουν - της μικρής Μαντλίν ήρθαν στο φως μέσα από το ρεπορτάζ της εκπομπής "60 minutes".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by find madeleine mccann ✨ (@lookformaddie) on

 

Γερμανοί Εισαγγελείς μιλώντας στο δίκτυο 9now της Αυστραλίας αποκάλυψαν πως συνειδητοποιήσαν πως το κοριτσάκι δεν ζει πια μέσα στις τελευταίες δύο εβδομάδες, ενώ τόνισαν πως έχουν αρκετά στοιχεία στα χέρια τους που οδηγούν στον δολοφόνο του παιδιού.

 

 

 

Ο 43χρονος Γερμανός Christian B., βιαστής και παιδεραστής, ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης για άλλα εγκλήματα, θεωρείται ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση και τη δολοφονία της Μαντλίν Μακάν.

Όπως δήλωσε στην εκπομπή ο Γερμανός Εισαγγελέας Hans Christian Wolters, αν και δεν υπάρχει το πτώμα του κοριτσιού, η Αστυνομία έχει αρκετές αποδείξεις πως ο 43χρονος είναι ο δράστης της δολοφονίας της.

Η εκπομπή "60 Minutes" σε ένα αφιέρωμα που έκανε στη συγκεκριμένη υπόθεση, θέλησε να εξερευνήσει την "σκοτεινή" ιστορία, καθώς και τον κόσμο του φερόμενου ως δράστη.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως, σε έκταση που ανήκε στον 43χρονο Γερμανό και στην οποία υπήρχε ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο, η Αστυνομία ανακάλυψε σκληρούς δίσκους και USB sticks, τα οποία ήταν μέσα σε μια πλαστική σακούλα που βρέθηκε θαμμένη δίπλα στον νεκρό σκύλο του Christian B.

(Photo: Nine)

Στην κατοχή της Αστυνομίας ήρθαν περίπου 8 χιλιάδες βίντεο και φωτογραφίες που, σύμφωνα με τις πληροφορίες, σχετίζονται με τις εγκληματικές πράξεις του.

Ωστόσο, ο Εισαγγελέας Wolters δεν μπόρουσε, όπως είπε, να αποκαλύψει εάν στο υλικό αυτό υπάρχουν φωτογραφίες και βίντεο της Μαντλίν, καθώς η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη.

(Photo: Nine)

Η ομάδα του Wolters ανακάλυψε επίσης ότι τη νύχτα που το 3χρονο κοριτσάκι εξαφανίστηκε από το συγκρότημα Ocean Club Resort στην Praia da Luz της Πορτογαλίας, ένα κινητό τηλέφωνο που σχετίζεται με τον Christian B. χρησιμοποιήθηκε στην άμεση περιοχή του δωματίου του ξενοδοχείου.

«Γνωρίζουμε ότι ο αριθμός τηλεφώνου, που χρησιμοποιήθηκε από τον ύποπτο συνδέθηκε στο δίκτυο που ανήκε στο Ocean Club στην Praia Da Luz» δήλωσε ο Wolters.

Παράλληλα, λίγο μετά την εξαφάνιση της Μαντλίν, ο 43χρονος έφυγε από την Πορτογαλία και επέστρεψε στη Γερμανία, όπως ανακάλυψε η Αστυνομία.

 

 

Μάλιστα, όπως τόνισε ο Γερμανός Εισαγγελέας στην εκπομπή, οι αρχές θεωρούν πως η μικρή δεν είναι το μοναδικό θύμα του φερόμενου ως δράστη, αλλά είναι πιθανό να υπάρχουν και άλλα.

Ωστόσο, προς το παρόν, ελλείψει πτώματος και ομολογίας ο 43χρονος Γερμανός παιδεραστής δεν έχει κατηγορηθεί επισήμως για την δολοφονία της μικρής Μαντλίν, θεωρείται μόνο ως ο βασικός ύποπτος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ