Τα συγκινητικά λόγια του Δημήτρη Αποστόλου για την Τζέσυ Παπουτσή: «Είπαμε να πάρεις ένα υπνάκο - Δυο χρόνια τώρα διακοπές μήπως να γύρναγες σιγά σιγά» (Φωτό)

Ραγίζει καρδιές η φωτογραφία από το μνήμα της Τζέσυς Παπουτσή

Η Τζέσυ Παπουτσή «έφυγε» πριν δύο χρόνια και αφού πάλεψε πάνω από 62 ημέρες με τον καρκίνο στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», δεν τα κατάφερε να βγει νικήτρια.

Ο καρκίνος που τη χτύπησε στον εγκέφαλο, τη βασάνισε για δύο μήνες.

 

 

 

Έτσι, άφησε την τελευταία της πνοή την 1 Ιουλίου 2018 και η είδηση του θανάτου της, σκόρπισε τη θλίψη στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο.

 

 

 

Ο Δημήτρης Αποστόλου τον οποίο η αείμνηστη ηθοποιός, είχε παντρέψει με τη Μάγδα Πένσου, επισκέφθηκε το μνήμα της για να της αφήσει λουλούδια κι έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

 

 

 

«Είπαμε να πάρεις ενα υπνάκο. Μα σε μαρμάρινο κρεβάτι βρε τρελοκομείο μου. Δυο χρόνια τώρα διακοπές μήπως να γύρναγες σιγά σιγά. Σε ποιον θα πω τα νέα μου να μου τα χώσει- να με χώσει στην αγκαλιά της να με χώσει στον κόσμο της που όλα είναι αλλούτερα. Όπως θα έπρεπε να ‘ναι ο κόσμος μας. Δεν αντέχεται χωρίς τις φωνές της αγάπης σου. Τόση σιωπή πια. Δεν είναι για μας ό,τι μου πες σήμερα θα το κάνω. Αν είναι να ακούσω ξανά το γέλιο σου», έγραψε για την αείμνηστη γελαστή Τζέσυ.

 

Είπαμε να πάρεις ενα υπνάκο.. Μα σε μαρμάρινο κρεβάτι βρε τρελοκομείο μου..δυο χρόνια τωρα διακοπές μήπως να γύρναγες...

Δημοσιεύτηκε από Δημήτρης Αποστόλου στις Κυριακή, 28 Ιουνίου 2020

 

 

Με αυτά τα συγκινητικά λόγια ο Δημήτρης Αποστόλου θέλησε να στείλει ένα μήνυμα αγάπης στην αγαπημένη του Τζέσυ Παπουτσή.

 

 

 

Η Τζέσυ Παπουτσή γεννήθηκε και μεγαλώσε στην Αθήνα. Για 20 και παραπάνω χρόνια δούλευε στο Εθνικό Θέατρο ενώ τα χρόνια της στη σκηνή ξεπερνούν τα 37.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αγαπημένη Τζέση !#tzesipapoutsi #dimitriosgikas #tbt #insta_makeup #insta_hair #lovemywork #lovemyfriends #mua #theaterlife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitrios Gkikas (@dimitriosgikas) στις

 

 

Εκτός από θεατρικές παραστάσεις, η Τζέσυ Παπουτσή συμμετείχε σε πολλές δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές και ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου, μέσα από τις οποίες έγινε ιδιαίτερα γνωστή και αγαπητή στο ευρύ κοινό.

 

 

Πρώτος της σύζυγος ήταν ο ηθοποιός Θάνος Καληώρας με τον οποίο έχουν ένα γιο, τον σκηνοθέτη Γιώργο Καληώρα. Δεύτερός της σύζυγος ήταν ο ηθοποιός και στιχουργός Γιάννης Μάνιος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ