Ο 24χρονος μπαρίστα Lenin έγινε "πλούσιος" όταν αρνήθηκε να εξυπηρετήσει αγενέστατη κυρία χωρίς μάσκα (φωτό - βίντεο)

Αυτή η περίεργη συνάντηση με την κακότροπη πελάτισσα φαίνεται πως βγήκε σε καλό στον Lenin και είναι πιθανό να του αλλάξει κυριολεκτικά τη ζωή!

Όλα έδειχναν να ξεκινούν στραβά εκείνη την Δευτέρα για τον 24χρονο, Lenin Gutierrez, μπαρίστα στα Starbucks του San Diego στις ΗΠΑ.

Ενώ είχε αρχίσει κανονικά την βάρδια του, μία αρκετά αγενής πελάτισσα μπήκε στο κατάστημα χωρίς να φορά μάσκα και απαίτησε από τον Lenin να την εξυπηρετήσει.

Όταν εκείνος αρνήθηκε, η Amber Lynn Gilles ανέβασε την φωτογραφία του στο facebook με το σχόλιο «Αυτός είναι ο Lenin από τα Starbucks που αρνήθηκε να με εξυπηρετήσει γιατί δεν φορούσα μάσκα. Την επόμενη φορά θα περιμένω τους αστυνομικούς και θα προσκομίσω ιατρική απαλλαγή».

 

 

Ωστόσο, αντί να βρει την υποστήριξη που περίμενε, η κατακραυγή ήταν τεράστια για την πράξη και την συμπεριφορά της.

Να σημειωθεί πως, όπως αναφέρει το CNN, όταν ο νεαρός την ρώτησε αν έχει μάσκα μαζί της και πριν ακόμη προλάβει να της μιλήσει για τους κανόνες που ισχύουν στο κατάστημα, εκείνη έγινε έξαλλη και άρχισε να φωνάζει, πριν ποστάρει την φωτογραφία του στα social media.

 

 

Ωστόσο, αυτή η περίεργη συνάντηση με την κακότροπη πελάτισσα φαίνεται πως βγήκε σε καλό στον Lenin και είναι πιθανό να του αλλάξει κυριολεκτικά τη ζωή!

Πολλοί άνθρωποι εξέφρασαν την υποστήριξή τους στον νεαρό και ένας από αυτούς, ο 26χρονος Matt Cowan έκανε μία πολύ όμορφη κίνηση.

Αποφάσισε να ξεκινήσει μια καμπάνια συγκέντρωσης χρημάτων για τον 24χρονο μπαρίστα.

«Οι άνθρωποι δεν σας ζητούν να κάνετε πολλά, σας ζητούν να φορέσετε μάσκα για την ασφάλειά σας και την ασφάλεια των άλλων» τόνισε ο Matt Cowan.

Ο αρχικός στόχος της καμπάνιας ήταν τα 1.000 δολάρια, αλλά σε λιγότερο από μια εβδομάδα, χιλιάδες άνθρωποι είχαν δωρίσει σχεδόν 80.000 δολάρια.

 

 

«Ενιωσα αμηχανία και τιμή από την τόση υποστήριξη και αγάπη» είπε ο Lenin, ο οποίος δήλωσε ευγνώμων και ευλογημένος.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, σκοπεύει να χρησιμοποιήσει μερικά από τα χρήματα αυτά για να προσπαθήσει να πραγματοποιήσει το όνειρό του να γίνει χορευτής, ενώ θα δωρίσει τα υπόλοιπα σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ