«Οι τρεις Χάριτες»: Ώρα να θυμηθούμε & να γελάσουμε με μία από τις καλύτερες σειρές που πέρασαν ποτέ από την ελληνική τηλεόραση (Φωτό & Βίντεο)

Δείτε στιγμιότυπα από τη σειρά…

Στις αρχές της δεκαετίας του 1990, οι αδελφές Χαρίτου, ήταν τρεις γυναίκες στην ηλικία των 30, των οποίων την καθημερινότητα παρακολουθούσε με φανατισμό όλη η Ελλάδα.

Η θρυλική σειρά «Οι τρεις Χάριτες» άρχισε να προβάλλεται στο ξεκίνημα της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης, από τη συχνότητα του Mega, καθηλώνοντας στους καναπέδες τους τηλεθεατές.

Πρωταγωνίστριες, της σειράς της οποίας το σενάριο υπέγραφαν ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου, η Αννα Παναγιωτοπούλου («Ολγα»), η Νένα Μεντή («Μαρία») και η Μίνα Αδαμάκη («Ειρήνη»).

 

 

Ο Μιχάλης Ρέππας σε συνέντευξη του στην εκπομπή "Φωλιά των Κου Κου" ανέφερε ότι η σειρά είχε προταθεί στον ΑΝΤ1 αλλά και την ΕΡΤ, με τα δύο κανάλια να την απορρίπτουν.

 

 

Όπως δήλωσε, κανένα από τα δύο αυτά κανάλια δεν πίστεψαν στην επιτυχία της. Ακόμη, μίλησε για μια "τέταρτη" ηθοποιό που δεν έπαιξε ποτέ, καθώς στο αρχικό σενάριο οι Τρεις Χάριτες ήταν Τέσσερις! Χαρακτηριστικά είπε πως είχαν προτείνει στη σπουδαία Μίρκα Παπακωνσταντίνου να είναι η τέταρτη πρωταγωνίστρια της σειράς αλλά εκείνη παρά το αρχικό της "ναι", έκανε πίσω την τελευταία στιγμή.

 

 

Για την ιστορία, το σίριαλ μπήκε στο πρόγραμμα του MEGA τον Φλεβάρη του 1990. Έκτοτε, κάθε εβδομάδα και για 90 συναπτά επεισόδια σημείωνε ασύλληπτες τηλεθεάσεις. Σύμφωνα με στοιχεία του σταθμού, ο μέσος όρος τηλεθέασης της σειράς καθ' όλη τη διάρκεια της προβολής της αυτά τα δύο και πλέον χρόνια ήταν 56,6%.

 

 

Δείτε το 90ο και τελευταίο επεισόδιο της σειράς:

 

 

 

Η συγκατοίκηση των τριών αδελφών ξεκίνησε όταν στο πατρικό της «οικογένειας Χαρίτου», στο οποίο έμενε η ανύπαντρη, μικρότερη κόρη της οικογένειας Ειρήνη, καταφθάνει η μεγαλύτερη και χήρα αδερφή της «Ολγα», με σκοπό να μείνει εκεί προσωρινά, μέχρι να ολοκληρωθεί η κατασκευή του νέου σπιτιού που χτίζει.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Βασικά...είμαι σε μυστική αποστολή!?#throwback #trisxarites #comedy #marena #monaziga #alwaysfun

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη •Marena Kadigiannopoulou• (@marenakadig) στις

 

Λίγο αργότερα «στην παρέα» προστίθεται και η μεσαία κόρη της οικογένειας Χαρίτου, η «Μαρία», η οποία αναγκάζεται να καταφύγει στο πατρικό της, όταν πιάνει "επ΄ αυτοφόρω" τον σύζυγό της Γιάννη σε «τρυφερές στιγμές» με τη φίλη της «Νάντια».

 

 

Τις τρεις αδελφές επισκέπτονται συχνά η θεία τους «Μπεμπέκα», την οποία υποδυόταν η Άννα Κυριακού, καθώς και ο αδερφός των τριών κοριτσιών, «Ανδρέας» (Μιχάλης Ρέππας), αλλά και η κόρη της «Ολγας», «Τέτη», (Αννα Κουρή), με αποτέλεσμα οι ιστορίες από την καθημερινότητα της «Ολγας», της «Μαρίας» και της «Ειρήνης» να γίνονται ακόμη πιο ενδιαφέρουσες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ