Τα ζώδια από την Άντα Λεούση: Τι πρέπει να προσέξεις σήμερα; - Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα;

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

 

ΚΡΙΟΣ: Με κατανόηση και αγάπη, βρείτε μαζί με το σύντροφό σας κοινούς δρόμους να πορευτείτε. Πριν αντιδράσετε αρνητικά σε λόγια που θα σας μεταφέρουν κάποιοι, σκεφτείτε το γιατί το κάνουν.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μην τα βλέπετε όλα μόνο από το πρίσμα της λογικής και ξεχνάτε να ακολουθήσετε την καρδιά σας. Αποφασίστε να πραγματοποιήσετε μια συζήτηση που εκκρεμεί και δε χωράει άλλη αναβολή.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και μην αμελείτε τη φυσική σας κατάσταση. Να είστε πιο διαλλακτικοί και διπλωματικοί, χωρίς να φτάνετε στα άκρα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποδείξτε πόσο δημιουργικοί είστε ξεπερνώντας τους κρυφούς σας φόβους. Οι ενέργειές σας έχουν εκνευρίσει κάποιους συναδέρφους σας, γι’ αυτό μην αγνοείτε τις υποδείξεις τους.

 

ΛΕΩΝ: Για σήμερα τουλάχιστον μη βασιστείτε σε οικονομική στήριξη από το συγγενικό σας περιβάλλον. Υπερασπιστείτε τα δίκαια αιτήματά σας και μην κρύβεστε πίσω από τις ανασφάλειές σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οργανώστε περισσότερο τις γνωριμίες σας και φροντίστε να είστε πιο ουσιαστικοί στις συναλλαγές σας, για να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη.

 

ΖΥΓΟΣ: Η επικοινωνία σας θα είναι αρκετά καλή και η κοινωνικότητά σας θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο και θα μπορέσετε να αποφορτιστείτε από τις εντάσεις και τις πιέσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι προοπτικές για κάτι καλύτερο στα επαγγελματικά σας επαληθεύονται και πολύ σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε την αξία σας, ξεκινώντας καινούριες δραστηριότητες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προωθήστε τα επαγγελματικά σας σχέδια, αλλά και τη συναισθηματική σας ζωή. Θα έχετε την ευκαιρία να επεκταθείτε, να βγείτε νικητές σε ανταγωνισμούς και να κερδίσετε υποθέσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προετοιμάστε το έδαφος για μια οικονομική βελτίωση, που θα γίνει περισσότερο αισθητή τους επόμενους μήνες και θα είναι εγγύηση για το μέλλον σας, σύμφωνα με το oroskopos.gr.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα καλά αισθήματα και η αίσθηση υποστήριξης από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα σας κάνουν να αισθανθείτε ευχάριστα και θα σας προτρέψουν να ζήσετε έντονες στιγμές μαζί τους.

 

ΙΧΘΥΣ: Είναι η κατάλληλη στιγμή να αναθερμάνετε προσωπικές σας σχέσεις, ενώ οι ελεύθεροι θα γοητευτείτε από την παρουσία κάποιου προσώπου.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ